Obratite pažnju

Nedeljni horoskop upozorava: Ove nedelje u vezama vlada nervoza!

Strelčevi, nervoza može da dovede do velike ljubomore, pa gledajte da sebe iskontrolišete i to pre svega u drugoj polovini sedmice
Lifestyle
09:16h Autor:
Nedeljni horoskop upozorava: Ove nedelje u vezama vlada nervoza!
Foto: Thinkstock

Tekst je preuzet sa portala www.astrousluge.com.

Astrolog Nenad Vidojević

Ovan

Posao: Čim napravite bolje rezultate na poslu onda je bolje i sa nadređenima. Tako će biti slučaj i tokom ove sedmice. Budite posvećeni radu i nemojte se sekirati. Ne vidim vam probleme. Ako ne radite, ne bi bilo loše da pokušate na mestima gde biste radili sa strancima, ali naravno da je predstavništvo firme kod nas.

Ljubav: U sedmici pred vama ne da ćete samo vi biti srećni, već će i voljeno biće takođe biti. Biće obostrana sreća da tako kažem, tako da uživajte. Ako niste u vezi imaćete ogromnu mogućnost za istom sa osobom koju ćete upoznati i to preko posla na neki način. Iz nekog razloga će shvatiti na mesto na kome radite i posle kraćeg druženja ćete imati mogućnost za vezom.

Zdravlje: Mogući su bolovi u nogama.

Bik

Posao: Na poslu neće biti problema. Vi kao osoba možete biti malo nervozni, ali to neće imati veze sa samim poslom, već sa vašim privatnim životom. Ako ne radite, ne vidim mogućnost za nalaženjem kvalitetnog posla, ali ćete moći da nađete nešto prolaznog karaktera šta će vam doneti prihod.

Ljubav: U braku će i tokom ove sedmice biti naglašena ljubav, ali moram da vas upozorim da je moguća neka scena od strane jedne ljubomorne osobe. Ta scena neće imati osnova, tako da nemojte previše obraćati pažnju na sve to. Ako niste u vezi, moguća je avantura sa starijom osobom, ali to je sve.

Zdravlje: Mogući su problemi sa organima za varenje.

Veliki letnji horoskop: Turbulentan jul, u avgustu vas čeka šok!

Blizanci

Posao: Ušli ste u bolji period. Popraviće vam se raspoloženje i bićete dosta u pokretu. Sve to će i te kako uticati i na obavljanje poslovnih obaveza. Takođe se vidi da nećete imati problema sa nadređenima. Ako ne radite, na nekom kraćem putu, ili u prevoznom sredstvu bi trebalo da upoznate osobu koja bi mogla da vam pomogne po pitanju posla.

Ljubav: Niste preterano srećni u braku, jer ste i sami svesni da još mnogo treba da radite na samom odnosu, ali je važno da ide na bolje i dokle god je tako nemojte da se sekirate. Ako ste slobodni a postoji neko ko je rođen u znaku Ovna slobodno prihvatite izazov. Postavite se tako da ćete za vikend dotičnoj osobi predložiti susret.

Zdravlje: Moguća je prehlada.

Rak

Posao: Cenite radno mesto na kome ste. Budite posvećeni svemu tome u pravom smislu te reči i biće ok. Ako ne radite, vidljiva je mogućnost zaposlenja uz pomoć bliskog prijatelja. Ako ima veze sa trgovinom to bi onda bio pun pogodak za vas i na takvom nekom poslu biste mogli da ostanete duže vreme.

Ljubav: Ako vam voljeno biće bude predlagalo odlazak na neki put, ili izlet, savet je da obavezno prihvatite. Razlog je taj jer bi u suprotnom došlo do svađe, a to vam nije potrebno. Ako niste u vezi iz mnogo razloga vam je savet da preskočite sedmicu pred vama. Moguća je jednodnevna avantura, ali to je sve.

Zdravlje: Moguće je povećanje holesterola.

Planeta sreće, misterije ili tuge: Horoskop otkriva koja je vaša i kako deluje!

Lav

Posao: Na poslu vam je moguća nervoza. Nećete biti u dovoljnoj meri raspoloženi i samim tim ćete biti svađalački nastrojeni. Vodite računa da ne ulazite u svađe sa osobama koje su na položaju, jer to zaista ne bi bio dobar potez. Ako ne radite moguće je zaposlenje na mestu koje na neki način ima veze sa prevoznim sredstvima.

Ljubav: U braku je moguća jača ljubomora od strane vas. Naglo će moći da vam zasmeta nešto šta vam do sada nije smetalo. Nemojte ni od čega praviti problem, već gradite odnos u kome ste na poverenju. Ako ste slobodni preko prijatelja je moguće poznastvo sa kvalitetnom osobom a zatim i brz ulazak u vezu.

Zdravlje: Ne bi trebalo da imate veće zdravstvene probleme.

Devica

Posao: Kada je posao u pitanju vi svakako treba nastaviti i dalje da se trudite i da budete vredni. Vidljivo je da ćete moći da imate uspeha i samim tim pošto je tako, onda naterajte sebe da budete uporni, ali i strpljivi. Ako ne radite pokušajte na mestima vezanim za rad u grupama ljudi, ali gde bi taj posao imao veze sa komercijalom na neki način.

Ljubav: U braku je i dalje moguć problem zbog jednog od roditelja. Nešto je ostalo nedorečeno, pa gledajte to da rešite. Druga polovina sedmice je prava za tako nešto. Ako ste slobodni, vidljiva je mogućnost veze sa osobom koja će vam prići na autobuskom stajalištu, ili u parku dok sedite sa prijateljem.

Zdravlje: Moguća je glavobolja.

Blago vama ako ste jedan od ova tri horoskopska znaka: Oni žive najduže!

Vaga

Posao: Na poslu će i dalje ići po planu. Ova sedmica neće doneti mogućnost svađe sa nadređenim, tako da ćete i sa te strane biti mirni. Ako niste u radnom odnosu, pokušajte da to promenite na način da ćete konkurisati u velikim trgovinskim marketima, a razlog je taj što ćete moći da napredujete jako brzo.

Ljubav: Postali ste otvoreniji u pokazivanju emocija i čim je tako, onda ima i rezultata. Nastavite i dalje tako i neće biti problema. Slobodnim osobama je moguća velika mogućnost veze sa osobom koja je rođena u vazdušnom znaku Zodijaka. Dotičnu osobu bi trebalo da upoznate sredinom sedmice.

Zdravlje: Moguć je stomačni virus.

Škorpija

Posao: Ako ste dobili dodatni posao na mestu na kome radite onda je potrebno da se istom maksimalno posvetite. Znam da ste neko ko je izuzetno posvećena osoba poslu koji obavlja, ali čisto da znate šta vam je činiti, jer u suprotnom možete imati prepirke sa nadređenima a to vam ne treba. Ako ne radite moćićete da nađete neki honorarni poslić.

Ljubav: Nadam se da ste rešili sve ono sta je bilo loše u braku i da vam je sada mnogo lakše. Ako ste tako učiinili tokom ove sedmice bi zaista trebalo da uživate u svakom smislu te reči. Ako niste u vezi vidljiva je moguća neobavezna veza sa osobom koju ste do skoro smatrali za prijatelja, ali će isti sasvim iznenada pokazati želju da bude sa vama, a na vama je konačna odluka.

Zdravlje: Mogući su bolovi u kičmi.

Ljubavni horoskop u narednih 9 godina: Da li vam je sudbina namenila sreću?

Strelac

Posao: Poslu ste izuzetno posvećeni. Slično će biti kao i prosle sedmice, s tim što ćete sada biti posvećeni i kolegama sa kojima radite u smislu da ćete biti spremni da im pomognete u meri u kojoj to možete i znate. Ako ne radite bivši kolega bi mogao nešto da vam pomogne, pa je savet da poslušate šta nudi, a mislim da ne bi bilo loše to da prihvatite.

Ljubav: U braku će vam tokom ove sedmice vladati nervoza, kao i pojačana nesigurnost od strane vas. Ista može dovesti i do velike ljubomore, pa gledajte da sebe iskontrolišete i to pre svega u drugoj polovini sedmice. Ako niste u vzi na žalost ne vidim da će se išta dogoditi šta bi bilo vredno da vam napišem.

Zdravlje: Moguća je depresija.

Jarac

Posao: Na poslu je dobro, ali ne onako kako biste najviše voleli. To šta je loše neće previše da vas dotiče iz razloga što ste sami sa sobom zadovoljni zbog pozitivnih situacija u životu. Ako niste u radnom odnosu nemam baš lepe vesti za vas i savet je da preskočite sedmicu pred vama.

Ljubav: Krajem prošle sedmice ste obavili jedan jako koristan razgovor sa partnerom. Na taj način ste rešili sve ono šta vas je mučilo i verujem da se sada osećate znatno zadovoljnije. Zadovoljstvo će vas pratiti u čitavoj sedmici pred vama. Ako ste slobodni imaćete mogućnost veze sa osobom koja je u znaku Device.

Zdravlje: Mogući su problemi sa bolom u skočnom zglobu.

Horoskop i majčinstvo: Od Vage nema boljeg roditelja, Škorpija najgora!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vodolija

Posao: Od jednog od najboljih radnika postajete neko ko nije ni na sredini. Znam koliko možete i znate, ali jednostavno morate sebe menjati. Morate neke navike menjati kako bi vam bilo bolje. Ako ne radite, pokušajte na mestima gde biste radili nešto u vezi s nekim vidom izučavanja. To bi vam bilo zanimljivo i jako brzo biste se snašli.

Ljubav: Malo ste se promenili u komunikaciji ka partneru, ali još uvek to nije dovoljno. Morate još mnogo raditi na prilagođavanju, pa me poslušajte da ova sedmica bude korak više ka boljem. Ako ste slobodni vidljiva je mogućnost zanimljive veze sa osobom koja je javna ličnost, ili je uticajan na poslu koji obavlja.

Zdravlje: Moguće je povećanje krvnog pritiska.

Ribe

Posao: Vi ste neko ko će u narednoj sedmici biti pun sebe. Shvatate šta i kako možete i koliko možete, ali i koliko značite radnom mestu na kome ste. Sve vam to ide u prilog, tako da samo napred. Ako ne radite slobodno se pokrenite oko traženja posla u jakim institucijama i mišljenja sam da ćete i te kako moći da se snađete i da imate uspeha.

Ljubav: U braku će vam biti odlično pogotovo ako ste muškog roda. Gradite odnos onako kako samo to vi znate i neće biti problema. Ako ste u neobaveznoj vezi savet je da to završite i da se okrenete novim mogućnostima. Imaćete ogromnu mogućnost da osvojite osobu koja je rođena u vatrenom znaku Zodijaka i za koju ćete imati osećaj kao da je znate čitavog života od onda kada je budete ugledali.

Zdravlje: Mogući su problemi sa želucem.

Ovaj horoskopski znak je prava dobrica čak i na svoju štetu: Blago vama ako ih imate kraj sebe!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs