Opsednuta izgledom

Zovu je spomenik plastičnoj hirurgiji: Unakazila se sa 17 operacija, i ne misli da stane! (FOTO)

Morala sam svoj život da prilagodim operacijama, tako da mi ne odgovara, na primer, posao od devet do pet, bez obzira na vrstu. Sa ovolikim grudima teško da mogu da radim mnogo stvari, iskrena je plavuša
Lifestyle
19:28h Autor:
Foto: Youtube Printscreen, Instagram / Pixeefox

Šveđanka Piksi Foks smatra sebe umetničkim delom. Opsesija joj je Džesika Rebit, heroina Diznijevog crtaća "Ko je smestio Zeki Rodžeru", pa je svoj posao električara ostavila da bi prošla kroz niz ekstremnih plastičnih operacija, od kojih je najzahtevnija bila uklanjanje šest rebara.

 

Ali iza sebe ima i tri operacije nosa, tri oblikovanja rebara, podizanje očnih kapaka i četiri operacije grudi. Ni to nije sve što je 26-godišnjakinja iz grada Gavle pretrpela da bi ličila na svoju omiljenu crtanu junakinju.

 

Htela je usne poput Anđeline Džoli: Unakažena i očajna, molila da joj vrate stari izgled! (FOTO)

 

Foto: Youtube printscreen / Barcroft TV
Foto: Youtube printscreen / Barcroft TV

Posle 17 hirurških zahvata kaže da je ponosna što je živi spomenik plastične hirurgije i prva žena na svetu kojoj je izvađeno šest rebara. Sada živi u Los Anđelesu i uživa u slavi zbog svog neobičnog izgleda koji joj, pre svega, daje struk obima 40 centimetara.

 

Zovu me vanzemaljac: Devojka (25) nakon 6 operacija i spavanja u korsetu!(FOTO)

 

Foto: Youtube printscreen / Barcroft TV
Foto: Youtube printscreen / Barcroft TV

"Pokušavam da dođem do idealnih ženskih proporcija - velikih grudi, uskog struka, širokih kukova, tankih nogu, velikih očiju i duge kose", izjavila je Piksi na švedskom radiju prilikom poslednje posete domovini.

 

​Suštinski, za odstranjivanje rebara trebalo bi da imate veoma jak razlog, a to nije ništa drugo do ozbiljan zdravstveni problem - poput raka kostiju ili vađenja unutrašnjih organa. Piksini razlozi su estetski. Medicinu, kaže, ne poznaje, ali joj je njeno telo zato dobro poznata tema.

 

Jami više ne liči na sebe: Pevačica se unakazila plastičnim operacijama (FOTO)

 

Foto: Youtube printscreen / Barcroft TV
Foto: Youtube printscreen / Barcroft TV

"Posle prve plastične operacije shvatila sam je to upravo ono što sam želela. To je ono čemu želim da posvetim život", rekla je Piksi za Švedski radio.

 

Ovakva ekstremna promena na telu uzela je danak, jer je devojka bila prinuđena da prihvati određene posledice. Ipak, ponosna je na operacije.

 

Izobličeni: Poznati koji su pravi primer drastično lošeg starenja! (FOTO)

 

Foto: Youtube printscreen / Barcroft TV
Foto: Youtube printscreen / Barcroft TV

"Morala sam svoj život da prilagodim operacijama, tako da mi ne odgovara, na primer, posao od devet do pet, bez obzira na vrstu. Sa ovolikim grudima teško da mogu da radim mnogo stvari", izjavila je ona.

 

Ovo je njihovo pravo lice: Poznate zvezde pre i posle plastičnih operacija! (FOTO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...