Neverovatno

Ovog Rusa mrzi ceo svet: Evo zbog čega je proglašen za najodvratnijeg čoveka na planeti! (VIDEO)

Ruski Spilberg, kako sebe često naziva, traži mlade devojke koje dregadira u svojim snimcima. U jednom od snimaka krišom je "kupio" devojku nekom za veče
Lifestyle
17:20h Autor:
Ovog Rusa mrzi ceo svet: Evo zbog čega je proglašen za najodvratnijeg čoveka na planeti! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtubte/ Gregory Goldsheid

Unuk ruskog oligarha, Grigorija Mamurina, najčešće opisuju kao bahatog i “odvratnog lika“. Grigori na svom Jutjub kanalu postavlja video-klipove kako bi dokazao da novac može da kupi sve. Skoro svi njegovi snimci su zasnovani na seksualnim aluzijama, kao i na bizarnim fantazijama.

"Ruski Spilberg", kako sebe često naziva, traži mlade devojke koje dregadira u svojim snimcima. U jednom od snimaka krišom je "kupio" devojku nekom za veče.

Kad ti je tata bogati Rus: Pogledajte u kakvom luksuzu odrastaju ovi ljudi! (FOTO)

Naime, Grigori je ubeđen da na ovaj način pokušuava da pokaže slabosti ljudskog društva.

"Ja ne osuđujem te ljude. Verujem da imaju neke probleme koji ih nateraju da urade određene stvari. Ne znam šta bih radio da imam iste probleme kao oni", kazao je Grigori prenosi Dejli Mejl.

U svom poslednjem video-klipu on sedi u parkiranom Mercedesu, a onda zaustavlja par koji nailazi i pita ih koliko bi koštalo da on ima seks sa devojkom, a da njen momak sedne i sačeka. Paru je ponudio oko 2.000 evra, ali momak mu je zapretio da će ga udariti. Međutim, najbizarniji deo priče je da posle pretnji dečko se predomislio i počeo da pregovara o ceni.

Doživotna sramota, zarazne bolesti, opasnost po život: 7 najgorih mesta za seks!

Ovaj šokantan video-klip je pregledan skoro dva miliona puta na Jutjubu. Svi njegovi snimci izazivaju kontroverze zbog javnog ponižavanja ljudi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs