Napitak

Omiljena kafa odaje vašu ličnost: Mrgudi je obožavaju, ali samo kad se ovako spremi!

Verovatno ne poznajete osobu koja ne pije kafu. A na koji način i koju vrstu kafe pijete odaje vašu ličnost
Lifestyle 26.03.2016. - 11:56h Autor: punkufer.hr
Foto: Shutterstock

Kafa je prvo na šta pomislite kad otvorite oči. Neki je piju sa uživanjem, a drugi "s nogu", ali svi je retko preskaču. Kakvu kafu pijete odaje vašu ličnost:

 

Crna šoljica kafe ujutru

 

Čak i ako niste najvedrija osoba na svetu, vi ste pojedinac na koje se drugi mogu osloniti. U poslu ste izuzetno ozbiljni i organizovani. Uvek ste prvi koji će se javiti za obavljanje nekih sitnica, čak i kada niste najbolji izbor za određeni posao.

 

Kafa iz francuske prese

 

Kreativni nered je vaše drugo ime. Iako su vam sve raspoložive površine prepune stvari, vi ste osoba koja se najbolje snalazi pod pritiskom. Ili barem tako sebe tešite dok se "gubite" u moru detalja koje vas okružuju.

 

Limun i kafa leče ove dve bolesti brže od lekova: Za 5 minuta tegobe nestaju! (RECEPT)

 

Espresso nakon ručka

 

Neki vas zovu lenštinom, a vi sebe smatrate osobom koja zna da uživa u životu punim plućima. Sopstvena prijatnost vam je na prvom mestu, i nije vas strah da prekršite pravila kako bi se počastili stvarima koje vas čine srećnima.

 

Kafa iz termosa

 

Ne volite kada vas nazivaju "stipsom". Vi ne nosite termos na posao da biste uštedeli novac. Naprotiv, zahtevate da vaša kafa bude savršena, i samo je vi znate tako da je napravite.

 

Kafa sa mlekom i šećerom u velikoj šolji

 

Vi ste izuzetno komunikativna osoba. Uživate u ozbiljnim razgovorima, ali i razmeni svakodnevnih informacija. Znate sve kancelarijske tračeve, pa vas retko koja informacija može iznenaditi.

 

Instant kafa

 

Vi ste osoba sa mnogo odgovornosti koja ne voli da razočara druge.

 

Kafa svakih nekoliko sati bez obzira na vrstu

 

Nazivate sebe kafoljupcem, a zapravo ste osoba pod stalnim stresom sa kojim se teško nosite. U danu vas očekuje mnogo obaveza kako kod kuće, tako i na poslu. Kloniranje vam zvuči kao izvrsna ideja koju bi rado probali.

 

Kakva kafa? Vi pijete samo čaj

 

Vi ste osoba koja voli sebe, a naročito uživate u tome da budete drugačiji od drugih. Pomalo ste samotnjak, jer uživate u tišini i vremenu koje možete da potrošite na svoja mala zadovoljstva.

 

Gatanje u šoljicu kafe: Evo šta brojevi predviđaju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...