Život piše drame

Nekada je bila Mis najlepše guze i izlazila sa Kristijanom Ronaldom: Sad se bavi isterivanjem đavola

Bila je elitna prostitutka koja je sat naplaćivala i do 10 000 evra, a sada se posvetila hrišćanstvu i isterivanju đavola
Lifestyle
13:48h Autor:
Nekada je bila Mis najlepše guze i izlazila sa Kristijanom Ronaldom: Sad se bavi isterivanjem đavola
Foto: Prinstscreen/ Instagram/andressaurachoficial

Andresa Urah iz Brazila pre samo nekoliko godina bila je poznata kao Mis BumBum, a kružile su i priče o njenoj vezi sa Kristijanom Ronaldom. Ali, njen život se okrenuo za 180 stepeni nakon što je skoro umrla zbog posledica plastičnih operacija.

Nekada je bila brazilski seks simbol, a svi su naprosto obožavali njenu guzu koja je učinila planetarno popularnom. Slava nije dugo trajala jer joj je u jednom trenutku implantant na pozadini počeo doslovno trunuti, zbog čega je skoro umrla, piše Daily Mail.

Nakon što je doživela bliski susret sa smrću, Andresa kaže da je pronašla boga, a danas u svojoj 29 godini već iza sebe ima jednu autobiografiju i radi kao iscelitelj.

Andresa tvrdi da je u induciranoj komi upoznala boga, što ju je nateralo da se preobrati na hrišćanstvo i ostavi svoj stari život iza sebe.

U biografiji koju je izdala prošle godine priznaje i da je radila kao elitna prostitutka i da su joj plaćali do 10 000 evra po satu za seks sa milionerima, što uključuje poznate fudbalere i druge slavne osobe.

Gazila je preko svih da bi ostvarila cilj: Gospodari imperijom od 100 milijardi dolara! (FOTO)

Danas joj je san da postane hrišćanska misionarka u Africi, a do tad obilazi ženske zatvore i pleni pažnju svojim govorima koji su kombinacija autobiografije, propovedi i egzorcizma.

"Nikad nisam verovala u boga, bila sam puna gneva, kako zbog mame i tate, tako i zbog zlostavljača. Godinama sam htela da ga ubijem, želela sam osvetu. Tata me odbacio odmah po rođenju jer nisam bila svetle puti kao njegova ostala deca. Majka me predala starijem paru na čuvanje, ali osoba koja mi je trebala biti deda počeo je da me zlostavlja sa šest godina", priča Andresa.

"On mi je često govorio: "Gledaj, deda je trudan. Pogledaj bebinu nožicu kako viri i daj joj poljubac". Nisam znala bolje i prve igre koje sam igrala sa decom u školi bile su nastrane i vrtele su se oko neprimerenog diranja.

Ko zna koliko sam devojčica istraumirala…", prepričava svoje tužno detinjstvo.

Udala se s 15 godina jer je želela da bude srećna i da stvori porodicu, ali brak se raspao za šest godina, a ona je ostala samohrana majka. Tada, u 21. godini života, okrenula se prostituciji.

Kako je Monika Beluči postala njegova žena: Prelomni trenutak u životu Vensana Kasela! (FOTO)

"Prodavala sam telo za novac sedam godina. Znala sam da spavam i sa sedam muškaraca dnevno. Mislila sam samo na novac i dobar život. Radila bih sve za novac i potpuno sam se izgubila. Postala sam zavisna o materijalnim stvarima i nisam poznavala nikakve granice".

Tvrdi da se sve promenilo nakon nesreće sa implantantom jer je shvatila da joj u dvoboju sa smrti, novac ne može pomoći.

"Molila sam boga da mi oprosti. Htela sam novu priliku.”

Kada svoju priču priča ženama u zatvoru, poručuje im da je vera spas jer je i ona mogla završiti na njihovom mestu da se nije okrenula bogu. Naime, njen poslednji dečko završio je u zatvoru na 65 godina zbog krijumčarenja droge.

Andresa poručuje ženama kojima drži propoved u zatvoru da nisu krive za svoje zločine jer su ih na to naterali zlodusi koji žive u njima pa im onda pomaže da isteraju te zle duhove.

Nakon što završi sa dirljivom propovedi, u kojoj ima suza na sve strane, Andresa se vraća na svoj posao TV voditeljke i još jednom naglašava da je to samo privremeno jer zapravo želi da bude hrišćanska misionarka i da pomaže ljudima u Africi.

Kako se manekenka (21) udala za milijardera (46): Nije to bila baš ljubav na prvi pogled! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs