Fatalni

One su najbolje ljubavnice: Tri Astro znaka koja se nikad ne zaboravljaju!

Kad se jednom zaljubite u neki od ovih znakova, više nam nema pomoći. Njihove čari delovaće na vas celi život
Lifestyle
23:44h Autor:
One su najbolje ljubavnice: Tri Astro znaka koja se nikad ne zaboravljaju!
Foto: Shutterstock

Tri horoskopska znaka važe za najbolje ljubavnike i zavodnike, a to su:

Škorpija

Škorpiju takođe bije glas da voli seks, ali je kod nje više izražena upornost nego čisto zadovoljstvo. Ona je rešena da doživi orgazam i neće obraćati pažnju da li možete da ispratite njen tempo ili ne, zato joj je potreban veoma izdržljiv partner. Pošto je najveći perverznjak u horoskopu, ostvarivanje neke fantazije će je veoma uzbuditi i vrhunac će brzo doći. Više voli da udovolji sama sebi, nego da je partner cinculira – on joj služi samo kao rekvizit. Tek kada duboko zavoli partnera možda mu prepusti malo kontrole u krevetu. Ali tempo će uvek diktirati ona.

Razoružajte ih ovim rečima: Slaba tačka svakog znaka!

Vodolija

Poznati hedonista, Vodolija uživa u seksu. I da je muče najveće brige na svetu, stavlja ih po strani i ona u postelju ulazi rasterećena i zbog toga veoma brzo dolazi do vrhunca i to obično višestrukog. Pošto se potpuno fokusira na partnera i seksualni čin, teško da će joj bilo šta odvući pažnju kada je u ljubavnom zanosu. Može da joj izgori ceo stan, ona će osećati samo vatru među čaršavima. Pomalo je sebična i više voli da joj se udovoljava, nego da udovoljava, ali na pažnju uzvraća višestrukim orgazmima zbog kojih ćete se osetiti kao da ste najbolji ljubavnik na svetu.

Intimni horoskop otkriva: Kakav vam je partner potreban?

Ovan

Kao i većina drugih stvari, žena Ovan voli i seks na brzaka. Ukoliko je partner aktivan i ne odugovlači može veoma brzo da doživi orgazam. Predigra nije obavezna, a ako je ima i ona bi trebala da bude veoma kratka. Najviše mrzi kada igra traje po dva sata – tada joj postaje dosadno i gubi interesovanje. Dakle, ako želite da je dovedete do vrhunca – spremite se za brzu trku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs