Astrologija

Nedeljni horoskop predviđa: Svađe na poslu, ali i u ljubavi!

Mnoge znakove ove nedelje očekuju problemi na poslu, a ni odnosi sa partnerom neće biti ništa bolji
Lifestyle
11:16h Autor:
Nedeljni horoskop predviđa: Svađe na poslu, ali i u ljubavi!
Foto: Profimedia

Tekst je preuzet sa portala astrousluge.com.

Ovan

Posao: Ova sedmica vam neće biti teška na poslu. Ostvarili ste dobre rezultate i samim tim ćete biti poštovani od strane nadređenih. Biće lakša komunikacija i sa kolegama, tako da budite bez brige. Ako niste u radnom odnosu možete pokušati na mestima vezanim za rad u inostranim firmama.

Ljubav: U braku će biti fino. Može biti manjih nesuglasica sa decom, ali će sa partnerom sve biti u najboljem redu. Ako ste slobodni vidljive su moguće promene i to sa osobom sa kojom ste nekada radili. Ako vam isti predloži odlazak na piće prihvatite, jer baš sa tom osobom možete imati to neko zanimljivo emotivno dešavanje.

Zdravlje: Moguće su glavobolje.

Veliki horoskop za mart: Koga čeka poslednja šansa za uspeh, kome preti ljubavna afera!

Bik

Posao: Na poslu vam je moguća manja tenzija oko obračuna plate, ili nekih bonusa, ali sve drugo će biti u redu. Vodite računa o načinu komunikacije sa nadređenima. Ako niste u radnom odnosu to biste mogli da promenite, ali znajte da se ne nalazite u toliko sjajnom periodu da biste mogli da nađete baš kvalitetan posao.

Ljubav: U narednih sedam dana ćete biti izuzetno skloni svađama sa voljenim bićem. Nekako će vam sve smetati. Vodite računa da ne preterate u svemu tome. Slobodnim osobama se vide razna poznanstva i to pre svega preko posla, ali ne stoji mogućnost ulaska u kvalitetnu vezu. Osoba koja je u braku će se potruditi da vas zavede.

Zdravlje: Mogući su bolovi u vratnom pršljenu.

Blizanci

Posao: Na poslu vam jača pozitivna energija i nekako sve to ide na vašu ruku. Samo nastavite da se trudite i da dajete sebe poslu u meri u kojoj to i sada činite i videćete da će se isplatiti. Nadam se da će dosta brzo doći do napredovanja na poslu u koliko to već niste rešili. Ako ne radite slobodno počnite da konkurišete na mesta koja vam deluju privlačno i moći ćete da se zaposlite.

Ljubav: Smanjili ste flert i odmah se primećuju rezultati u braku. Ovako je mnogo bolje što i sami vidite i pošto je tako onda tako i nastavite. Slobodnim osobama vidim uzbudljiv vikend. Nemojte odbijati odlazak sa prijateljima u večernju šetnju, ili u grad, jer biste baš tako mogli da upoznate dosta dobru osobu za sebe.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa krvnim pritiskom.

Kineski horoskop za mart 2016: Veliki povratak osoba iz prošlosti!

Rak

Posao: Nemate razloga toliko da se plašite. Budite jaki i neko ko će naterati sebe da razmislja na način kako možete poslovne obaveze kvalitetno da obavite. Razumem da vam nije lako, ali strahom sebi pravite još gore. Ako ne radite, sedmica pred vama nije takva da možete birati poslove, već morate da se postavite na način da ćete konkurisati na razna mesta.

Ljubav: U braku nije loše, ali ste jako nervozni zbog posla i to prenosite na kuću. Gledajte da se smirite i budete drugačiji. Voljeno biće nije krivo zbog posla na kome radite. Ako niste u vezi, na žalost ova nedelja vam nije tako sjajna i mišljenja sam da više od te neke avanture nećete moći da imate.

Zdravlje: Moguće su depresije.

Lav

Posao: Na poslu su moguće manje svađe sa osobama sa kojima radite tj. kolegama, ali generalno neće biti velikih problema. Naterajte sebe da smanjite inat i da budete tolerantniji ka njima. Ako ne radite ova sedmica vam je više prikazana kao dobra po pitanju komunikacije sa osobama koje vam mogu pomoći oko posla, nego što je dobra za samo zaposlenje.

Ljubav: U braku je moguć porast nervoze od strane voljenog bića, ali iz razloga što će dobiti provokaciju od strane vas. Nemojte se ponašati na način kao da ste najbolji u svemu, jer od svakog od nas uvek ima bolji. Ako ste slobodni vidim mogućnost jako zanimljive romanse sa osobom koju ćete upoznati na nekom putu.

Zdravlje: Mogući su problemi sa organima za varenje.

Drevni astečki horoskop: Datum rođenja otkriva misterije svakog znaka!

Devica

Posao: Na poslu vam jako prija način ophođenja ka poslovnim zadacima od strane kolega i samim tim niste nervozni. Kada niste nervozni, onda sebe možete da date do maksimuma poslu koji obavljate. Ako ne radite pokušajte na mestima vezanim za komunikaciju. To učinite sredinom sedmice.

Ljubav: U braku je bolje, a bolje je baš iz razloga što ste i na samom poslu zadovoljniji. Verujte biću sa kojim ste u braku i biće odlično. Ako ste slobodni, vidljiva je mogućnost veze sa osobom koju ste nedavno upoznali preko posla, tako da budite opušteni, ali i neko ko će pokazati toj osobi da vam se sviđa.

Zdravlje: Mogući su problemi sa bolovima u stomaku.

Vaga

Posao: Poslovno napredujete i samim tim neće biti problema. Nadređeni vas izuzetno cene, ali i kolege sa kojima radite. Moguća je manja nervoza oko neke poslovne obaveze, ali nemojte da brinete, jer ćete moći sve to da rešite. Ako ne radite na žalost ova sedmica ne obećava nalaženje kvalitetnog posla.

Ljubav: U braku ima ljubavi, ali i te neke ljubomore koja će biti naglašena i u ovoj sedmici. Gledajte da to ne činite i da vise verujete partneru. Ako ste slobodni, malo se vise aktivirajte ka kolegi koji je uporan ka vama i koji to čini dosta vremena i imaćete mogućnost ulaska u vezu sa istim.

Zdravlje: Mogući su problemi sa mučninama.

Prati ih zla sudbina, šta god dotaknu unište: Ovi astro znaci su rođeni nesrećni!

Škorpija

Posao: Poslovno vam je dobro, ali nije odlično. Ima nesuglasica po pitanju nekih zadataka koje obavljate gde se ne zna šta ko mora da radi, ali postižete i to. Naravno to ne znači da morate raditi za troje, već da će takva situacija biti samo u ovoj sedmici i onda će biti lakše. Ako niste zaposleni pokrenite komunikaciju sa bivšim dečkom, ili jako dobrim prijateljem koji može da vam pomogne po pitanju nalaženja posla.

Ljubav: Nadam se da ste naučili lekcju i da više ne pokazujete ljubomoru ka partneru na način na koji ste to činili. Nema potrebe za tim. Ako niste u vezi vidim veliku mogućnost veze sa osobom koju ćete upoznati sasvim slučajno. Moguće je da će do poznanstva doći negde na ulici, ili u prevoznom sredstvu.

Zdravlje: Moguće su manje povrede na poslu.

Strelac

Posao: Vredni ste i posvećeni tome šta radite. Trpite pritisak na poslu od strane nadređenih i radite vise nego što zahteva vase radno mesto, ali ne brinite. Za sve to ćete biti nagrađeni. Ako niste u radnom odnosu vidim veliku mogucnost promena na bolje i to na mestu koje ima veze sa radom sa strujom.

Ljubav: Bračna situacija je lakša, i to je tako zbog vas. Promenili ste se i to partneru i te kako godi i samim tim je neko ko će tek sada da vam pokaže emociju na pravi način. Slobodnim osobama je moguće zanimljivo dešavanje preko prijatelja na nekom rođendanu, ili nekakvoj proslavi.

Zdravlje: Mogući su problemi sa centrom za ravnotežu.

Vešto kriju svoje lice, svi misle da su hladni kao led: Ovo je najnežniji znak Zodijaka!

Jarac

Posao: Brigom ništa ne možete i nećete rešiti. Činjenica je da imate problema na poslu i da vam nije sjajno na istom, ali je vidljivo da će biti bolje. Još samo malo budite strpljivi. Vaša energija je takva da vam mnogi mogu pozavideti, tako da nemojte pokleknuti. Ako ne radite možete naći neki vid honorarnog posla.

Ljubav: U braku jeste bolja komunikacija, ali to ne znači da treba da budete lutka bez glasa. Uvek treba da kažete svoje mišljenje i stanete iza istog. Na taj način će voljeno biće shvatiti vaš karakter i biće neko ko će sve to poštovati. Ako ste slobodni preko ženskog prijatelja ćete moći da uđete u jako kvalitetnu vezu.

Zdravlje: Moguće su alergije na rukama.

Vodolija

Posao: Poslovno i dalje nije dobro. Još gore je to što ulazite u novčane probleme kao što su pozajmice i sl. Čuvajte se toga. Sedmica pred vama nije dobra po pitanju nalaženja kvalitetnog posla, ali ćete moći da nađete neki poslić koji će vam doneti neki vid zarade. Bolje je da imate nešto, nego da nemate ništa.

Ljubav: Bračna situacija nije odlična, ali je malo bolja nego što je bila. Pomak se vidi i to je dobro. Nastavite da radite na tom odnosu i da promenite sebe oko stvari koje partneru smetaju. Slobodnim osobama je vidljiva mogućnost zanimljive avanture sa osobom koju poznajete preko bivše firme tj. sa osobom sa kojom ste nekada radili.

Zdravlje: Moguću su problemi sa bolovima u stomaku, kao i depresije.

Veliki godišnji horoskop za 2016: Stižu promene, nasledstva i nove avanture!

Ribe

Posao: Na poslu vam sve ide od ruke. Šta god da se traži od vas to ispadne dobro. Samo nastavite tako i na dalje. Povedite računa o tome kako reagujete na šale nadređenih, jer možete malo preterati u tome. Ništa strašno, ali čisto da znate. Ako ne radite pokrenite se što pre. Mogućnost zaposlenja vam je ogromna.

Ljubav: Znate biti ljubomorni što svakako nije dobro, ali se vidi da je toga manje. Novac je svakako nešto šta izuzetno utiče na samu zajednicu u pozitivnom smislu, tako da mislim da će biti bolje. Ako niste u vezi moguća je promena, ali isključivo sa osobom koja je u znaku Jarca i koju ste upoznali od početka godine do sada.

Zdravlje: Moguće je oticanje ruke, kao i skočnog zgloba na nozi.

Astrolog Nenad Vidojević

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs