Horoskop

Prati ih zla sudbina, šta god dotaknu unište: Ovi astro znaci su rođeni nesrećni!

Neko je rođen pod srećnom zvezdom, ali se to ne može reći za ova tri znaka koje od početka prati zla kob
Lifestyle 24.02.2016. - 09:06h Autor: nezavisne.com
Foto: Shutterstock

Evo čega da se čuvate ako ste neki od ova tri horoskopska znaka:

 

Devica

 

Devica je bolesno pedantna i opsednuta perfekcijom u svakom smislu. Kad god je nervozna ili napeta smirivaće se uz čišćenje i pospremanje kuće. Neće stati dok sve ne bude po njenom rasporedu popakovano sve na svoje mesto. Problem je veći što su takve i u životu, sve mora da bude organizovano i na mestu. Kada stvar krene suprotno od njihove zamisli ili, ne daj Bože, po zlu, odmah će krenuti u preispitivanje kako i zašto baš njih sve mora da zadesi. Teško se suočavaju sa bilo kojim problemom, u stanju su da od sitnice naprave ogromnu dramu.

 

Vešto kriju svoje lice, svi misle da su hladni kao led: Ovo je najnežniji znak Zodijaka!

 

Vaga

 

Vaga ne podnosi nepravdu, i na sve načine će se truditi da stvari isteraju na čistac čak i kada to nema veze sa njima. Međutim, ona nepravdu vidi uvek i svuda pa je stalno u koštacu sa njom. Za nju lično najveća nepravda je starenje i to joj jako teško pada. Ne miri se sa tom činjenicom dok je živa. Ona će ići na tretmane, zahvate i daće gomilu novca samo da zadrže svoju mladost.

 

Ovo je najinteligentniji znak u horoskopu: Niko mu ne može odoleti!

 

Ribe

 

Žive u svom paralelnom svetu i retko kada sagledavaju stvarnost realno. Kada dođe do takve situacije jako burno reaguju, ponekad čak i neuračunljivo. Možda baš zbog toga retko kada skidaju svoje ružičaste naočare. Za njih je svet onakav kakvim ga one vide i ne odustaju od svoje vizije. Međutim kada se nađu pred nekim stvarnim problemom ne znaju da se nose sa tim. Ne bi bilo čudno za njih da podlegnu nekim porocima da bi se suočile sa nekom teškom situacijom.

 

Kakvi su muževi prema horoskopu: Riba je ubedljivo najbolji suprug!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...