Oglas

Rajska kuća u Vojvodini besplatna: Ako ispunjavate ove uslove, vaša je!

Ovih dana jedan oglas je privukao najviše pažnje. Naime, kuća u Vojvodini daje se besplatno, ali samo onima koji ispunjavaju dva uslova
Lifestyle
11:00h Autor:
Rajska kuća u Vojvodini besplatna: Ako ispunjavate ove uslove, vaša je!
Ilustracija, Foto: Thinkstock

U oglasu se nudi kuća, renovirana je i ima kupatilo i dve spavaće sobe između kojih se nalazi kuhinja sa velikom peći na drva. Potpuno je opremljena svim potrebnim nameštajem, ali nema telefon i televizor.

Za one koji bi da pobegnu iz grada ili jednostavno nemaju gde da stanuju pojavila se idealna ponuda u multikulturalnom selu Jaša Tomić, koje se graniči sa Rumunijom.

Kuća iz bajke na raspolaganju je svima koji ispune samo dva uslova: da budu u braku i da žele da obrađuju zemlju, prenose vojvođanski mediji.

“Ustupamo kuću sa velikom baštom koja se nalazi u centralnim ulicama sela Jaša Tomić. Kuća je renovirana i ima kupatilo, kuhinju, dve spavaće sobe. Između spavaće sobe i kuhinje nalazi se velika peć na drva. Kompletno je opremljena svim potrebnim nameštajem, ali nema telefon i TV.

Sve lepote Srbije u samo dva minuta: Uživajte! (VIDEO)

Foto: Profimedia, Crkva, Ilustracija
Foto: Profimedia, Crkva, Ilustracija

Kuća ima sopstveni bunar na 100 m dubine i priključena je na električnu mrežu”, rekli su iz domaćinstva koje sarađuje sa organizacijom WWOOF, koja se bavi razmenom mladih ljudi širom sveta koji bi da se volonterski bave organskom proizvodnjom.

Kako su dodali vlasnici kuće, od zainteresovanih se očekuje da sami plaćaju troškove struje, obrađuju baštu ispred kuće i da prinos s njima dele napola.

Mi u bašti godinama gajimo organske proizvode, uglavnom od sopstvenog semena, pa očekujemo da stanari neguju zemlju i da je ne prskaju hemijom. Ove godine obavićemo prolećnu pripremu za sejanje sami, kao i prvu setvu.

Pored ove kuće sa baštom imamo još jednu kuću u blizini u kojoj gajimo stoku: krave, mangulice, ovce, podunavske guske, patke, koke.

Ukoliko postoji interesovanje i za tako nešto, možemo da se dogovorimo”, istakli su oni i dodali da u selu pored Srba stanuju i Mađari, Romi i Grci, uglavnom pravoslavne i katoličke veroispovesti, a da u blizini protiče reka Tamiš koja je plovna, idealna za pecaroše i letnje kupače.

21 stvar po kojoj se srpska porodica razlikuje od drugih: Nasmejaćete se do suza!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs