Preokrenula život

Nakon smrti sina bila uništena: Onda je donela radikalnu odluku! (FOTO)

Shvatila da treba nešto da učinim sa svojim životom. Najlakše je sedeti kod kuće i ne raditi ništa, ali ako hoćeš nešto da postigneš, moraš nešto i da uradiš, kaže Amanda
Lifestyle
08:18h Autor:
Nakon smrti sina bila uništena: Onda je donela radikalnu odluku! (FOTO)
Foto: Facebook / Sheba77

Amanda But (54), baka iz Glosteršira ima struk od samo 66 centimetara i prijavila se na takmičenje "UK Galaxy" sa lepoticama koje su 20 godina mlađe od nje.

Nakon smrti sina Amanda je odlučila "da živi punim plućima". Misli da bi on bio ponosan. Sin Stjuart poginuo je u saobraćajnoj nesreći 2008. kada je imao 30 godina. Amandi sada ne smeta što će na takmičenju pred publikom da prošeta u bikiniju.

Prekinula ćutanje: Zašto se bivša žena Dejvida Bouvija odrekla njihovog sina? (FOTO)

<\/div>

"Kada je Stjuart poginuo bila sam uništena. Izgubila sam posao i kuću. Stvari su bile grozne i trebalo mi je nešto da bih ponovo izgradila svoj život. Trebalo je da uradim nešto za sebe. Njegova nesreća je promenila moje shvatanje života. Osećam se mnogo mlađe. U početku sam se malo preplašila kada su mi rekli da ću morati da nosim bikini. Međutim, onda sam shvatila da treba nešto da učinim sa svojim životom. Najlakše je sedeti kod kuće i ne raditi ništa, ali ako hoćeš nešto da postigneš, moraš nešto i da uradiš", kaže Amanda.

Sin joj u bolnici, ona lumpuje sa mlađim dečkom: Da li je ovo najgora majka? (FOTO)

<\/div>

Njen sin, otac troje dece poginuo je nakon što je ispao iz taksija. Amanda koja ima i ćerku, uvek je htela da se bavi manekenstvom, ali nije imala hrabrosti. Učestovaće na takmičenju u lepoti "UK Galaxy", a pobednica ide na međunarodno takmičenje na Floridu, piše Daily Mail.

Mama iz Beograda o kojoj bruji ceo svet: Nećete verovati šta radi sa sinom! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs