Prema horoskopu

Horoskop predviđa: Najluđi provod za Novu godinu, ovaj znak ne sme da ostane kod kuće!

Blizanci će uživati u porodičnoj atmosferi, dok Vage čeka noć ispunjena ljubavlju i strašću
Lifestyle
08:40h Autor:
Horoskop predviđa: Najluđi provod za Novu godinu, ovaj znak ne sme da ostane kod kuće!
Foto: Thinkstock

Ovan

Najbolje bi bilo da doček Nove godine provedete na nekom javnom mestu u vašem bliskom okruženju. Ukoliko ste planirali da ovaj događaj provedete u inostranstvu ili na nekom kraćem putu, moguće je da se nećete provesti baš onako kako ste očekivali. Ženski pripadnici ovog znaka lako mogu upoznati neku novu osobu, koja će ih zaintrigirati svojom nonšalantnom i harizmatičnom pojavom. Muški Ovnovi će nešto teže komunicirati sa suprotnim polom, pa vam se u tom slučaju preporučuje da veče provedete sa osobama koje dobro poznajete. Tokom dana vas može pratiti manji pad energije, pa nije preporučljivo da preterujete sa alkoholom.

Bik

Bićete veoma veseli, optimistični, poletni i puni euforije, pa ćete samim tim biti spremni da veče provedete u nekom noćnom klubu, na nekoj ludoj žurci, a moguće je da ćete tokom večeri posetiti više lokala. Neki Bikovi će razmišljati i o kockanju ili novogodišnjoj lutriji, a dobici su svakako večeras za vas mogući! Puni ste pozitivne energije koju lako prenosite na druge i željni dobrog provoda, pa ko god se nađe u vašem društvu može da očekuje izvanredno veče! Ako planirate da budete sa svojim voljenim, imaćete uzbudljive zajedničke trenutke i uživati u intimi uz neko dobro piće.

Veliki zimski horoskop za 2016: Afere, turbulencije i neočekivane promene!

Blizanci

Moguće je da će pred sam doček Nove godine da vas prati određen osećaj nervoze. Sabiraćete utiske svih dešavanja u protekloj godini i praviti prilično veliki pritisak sami na sebe da nešto promenite. Umesto što kalkušete buduće troškove u svojoj glavi, probajte da se malo opustite i da uživate zajedno sa osobama koje su vam drage. Moguće je da nećete biti previše raspoloženi za veliko društvo ili izlazak, ali zato možete da uživate u porodičnoj atmosferi ili na nekoj kućnoj žurci na kojoj se okupljaju vaši dugogodišnji prijatelji. Zapamtite da nije sve u novcu i da treba da pustite da duh prazničnog rasploženja dotakne i vas!

Rak

Ukoliko ste na sebe preuzeli odgovornost da se pozabavite organizacijom dočeka Nove godine, bilo privatno ili u okviru posla kojim se bavite - možete da očekujete veoma uspešan projekat! Bićete dovoljno posvećeni organizaciji događaja i želećete da se lično uverite da je sve pod konac i da je sve savršeno organizovano, tako da u ključnim trenucima ne zafali ni hrane, ni pića, ali ni dobre muzike! Pred kraj večeri ćete i vi napraviti predah i uživati u mogućnosti za nova poznanstva i širenje kontakata. Verovali ili ne, baš tokom najluđe noći možete sklopiti novo poznanstvo koje bi moglo da vam bude značajno za posao!

Finansijski horoskop za 2016. godinu: Jedan znak će izdominirati!

Lav

Moguće je da ćete biti užurbani i opterećni poslom pred sam doček Nove godine. Iako generalno niste neki radoholik, baš sada se može desiti da ste potrebni na svom poslu i da jednostavno ne možete da dobijete slobodan dan ili noć. Ukoliko ipak uspete da se izvučete od stresa koje sa sobom nose poslovne obaveze, možete da očekujete dobar provod u sklopu nekog kulturnog okruženja, restorana koji je na visokom nivou ili u sklopu nekog događaja sa malim brojem odabranih zvanica - da ne kažem elitom. Noć će biti ugodna i prijatna, uspećete da se opustite i da uživate, ali nećete preterivati sa alkoholom jer ne želite da pokvarite utisak koji ostavljate na tako važno okruženje.

Devica

Moguće je da će baš za vas ovaj doček Nove godine biti najzanimljiviji! S obzirom na to da je Mesec u vašem znaku, bićete pod veoma jakim uticajem emocija i preplavljeni velikim željama, nadama i osećanjima. Briga o porodici vam dolazi na prvo mesto, pa je veoma moguće da baš sa nekim od članova svoje uže porodice provedete ovu noć. Ukoliko ste u braku, onda ćete zajedno sa partnerom odabrati neko mesto, na koje i inače volite da odlazite na zajedničku proslavu. U nekim sitnim satima lako možete postati neumereni kako u jelu, tako i u piću, ali većih problema ne bi trebalo biti jer inače dobro podnosite alkohol. Samo, nemojte sebi nikako dopustiti da vozite u takvom stanju - uzmite taksi!

Sa njima je ljubav ozbiljna stvar: Gnezdo ćete sviti sa ovim horoskopskim znakom!

Vaga

Dugo ste se spremali za noć dočeka i želite da ostavite najbolji mogući utisak na okruženje u kom planirate da se nađete. Jasno je da će do izražaja doći svi vaši atributi, pa i vaše zavodničke sposobnosti. Zavešćete osobu koja vam se dopada, iako je ona možda već duže vreme zauzeta?! Imaćete priliku za i neku dodatnu avanturu, sve se kod vas večeras svodi na ljubav i strast. Male su šanse da ćete sa osobom sa kojom provedete noć ostati na duže staze u budućnosti, ali ćete makar imati jedno veoma zanimljivo iskustvo i sećanje koje će dugo ostati utisnuto u vama i koje će uvek moći da vam izmami osmeh!

Škorpija

Vi pucate od energije i željni ste dobrog provoda! Doček Nove godine ćete zasigurno provesti okruženi velikim brojem ljudi, velikim brojem dragih poznanika i prijatelja. Bićete u centru pažnje dok budete držali zdravicu ili neki govor, u svakom slučaju, pokazaćete neke svoje talente. Uživaćete u prilici da steknete nova poznanstva i maksimalno ćete se opustiti! Vi znate da ovo nije veče u kom treba da budete opterećeni problemima, već sa osmehom i entuzijazmom želite da ispratite staru godinu i dočekate novu!

Staro verovanje za više sreće u narednoj godini: Evo šta treba da darujete voljenima!

Strelac

Venera je u vašem znaku, pa ste samim tim puni pozitivne energije, zračite posebnim šarmom i želite da istaknete sve svoje fizičke adute! Ženski Strelčevi privlače poglede brojnih mušakaraca gde god se pojave i jednostavno zrače svojim stajlingom koji odudara od svih - u pozitivnom smislu! Muški pripadnici ovog znaka će večeras biti omiljeni u ženskom društvu, pa ako iskoristite svoj smisao za humor - osvojićete i onu koja vam se dopada, ali i njenu drugaricu, komšinicu, sestru?! Nebo je granica za vas večeras, maksimalno ste opušteni i odlično raspoloženi jednostavno plenite, svesni ste toga i koristite pozitivnu situaciju!

Jarac

Ukoliko ste nekim slučajem planirali da odete na putovanje ili da doček Nove godine provedete sa voljenom osobom u inostranstvu - možete da očekujete više nego odličnu situaciju! Provod je za vas zagarantovan! Želite da uživate, ali trezni i pribrani, ne želite da izgubite ni jedan dragoceni svesni trenutak jer vam je važno da zapamtite događaje koji se odigravaju večeras. Ne prija vam okruženje koje je preterano isforsirano, već želite da budete u društvu koje je maksimalno opušteno, prirodno i u kom možete da budete sasvim svoji!

Želite bogatstvo i sreću u 2016? Evo gde ne smete da stavljate ukrase!

Vodolija

Vi ćete se jako dobro uklopiti u zajedničkom društvu sa Bikom tokom najluđe noći! Možete da očekujete odličan provod u sklopu nekog noćnog kluba, žurke, koncerta, okruženi velikim brojem pozitivno naelektrisanih ljudi! Kao i uvek, buntovni, originalni i svoji i za ovu noć ste pripremili poseban stajling kojim želite da skrenete pažnju na sebe. Nije vam toliko stalo do hrane i pića, koliko jeste do toga da budete okruženi dobrim ljudima i da se nađete u atmosferi sa muzikom koja je baš po vašem ukusu. Neko bi rekao da ste izbirljivi ali vi jednostavno šta vam odgovara i ne pristajete na manje od toga!

Ribe

Ukoliko ste u dugoj vezi, a imate ozbiljne planove za budućnost sa tom osobom, ovo je idealan trenutak za veridbu, odnosno predlog o zajedničkom životu ili braku! Koju god ideju da predložite voljenoj osobi biće pozitivno prihvaćena! Preporuka je da doček Nove godine ne provedete nikako drugačije, sem u paru, jedino na taj način ćete se osećati kompletnim i ispunjenim. Veoma ste romantično rasploženi, pa ćete u nekim časovima poželeti da zajedno sa voljenom osobom pobegnete od gužve i zbrke u neku lepšu, intimniju atmosferu u kojoj ćete potom uživati do jutra.

Zašto slavimo Srpsku novu godinu 13. januara: Tipično srpski, iz inata!

Astrolog Ruža Ružanović

astrousluge.com

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs