Da li verujete u njihovo značenje?

Snovi koji predskazuju ljubav: Obratite pažnju na ovih 5 motiva!

Nova ljubav će da zakuca na vaša vrata ukoliko ste sanjali neki od ovih pet motiva, tvrdi oneirologija (nauka o snovima)
Lifestyle
12:36h Autor:
Foto: Thinkstock

Sigurno ste već imali snove za koje pravi smisao uopšte nije bio uverljiv. Ali ako se neki od sledećih 5 motiva pojavljuje u vašim snovima, oneirologija tj. nauka o tumačenju snova tvrdi da će ljubav uskoro da pokuca na vaša vrata.

 

1. Lutka

 

Ovaj motiv nema samo jedno značenje. Ako se vi igrate s lutkom, to znači svađu, spor. Međutim, ako poklonite lutku, to ukazuje na dolazak nove ljubavi.

 

2. Nagost

 

Često se pojavljuje ovaj čudan motiv u našim snovima. Ako se skidate ili ste već goli, to ukazuje na dolazak novog poznanstva. Ta nepoznata osoba može da bude važna za vas, osoba s kojom možete da imate romansu.

 

Snovi koji se ponavljaju šalju jasnu poruku: Saznajte na šta vas podsvest upozorava!

 

3. Posteljina

 

Krevet i posteljina ukazuju na ljubav i na to da ste u mogućnosti da prihvatite nove emocije. Ako se u snovima pojavljuje bela platnena posteljina, onda ste vi u potpunosti spremni za dolazak nove ljubavi.

 

4. Gusta šuma

 

Ako ste u nedoumici u šumi i ne možete da pronađete izlaz, onda još uvek niste spremni za dolazak ljubavi. Međutim, uspešan beg iz šume znači da ste sazreli za novi odnos i uskoro će vas pronaći ljubav.

 

Feng šui otkriva: 13 sigurnih predskazatelja braka, da li vam se smeši venčanje?

 

5. Semenke

 

Semenke su simbol plodnosti. Tako je to i u ljubavi. Ako se u snu pojavi setva semena, onda ste otvoreni da primite nove emocije. Međutim, ako sanjate žetvu to znači da treba da se rešite loših osobina koje su do sada sprečavale nastanak novog odnosa.

 

Drevna veština privlačenja ljubavi: 7 tajni koje garantuju uspeh!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...