Nesvakidašnja priča

Bradata žena ponosna na svoj izgled: Smatra da je lepa i ženstvena! (FOTO, VIDEO)

Zbog posledica policističnih jajnika Harnam je bila često izolovana iz društva, vređali su je, a neretko je i rukama prekrivala lice. Pokušala je da se reši brade na razne načine, ali ništa nije uspevalo
Lifestyle
15:00h Autor:
Bradata žena ponosna na svoj izgled: Smatra da je lepa i ženstvena! (FOTO, VIDEO)
Foto: Instagram / Harnaamkaur

Harnam Kaur je devojka koja ima 24 godine. Zbog sindroma policističnih jajnika raste joj brada od jedanaeste godine. Zbog ovog poremećaja bila je često izolovana iz društva, vređali su je, a neretko je i rukama prekrivala lice. Pokušala je da se reši brade na razne načine, ali ništa nije uspevalo. Kada je došla do depresivne faze, rezala se, ali razmišljala i o samoubistvu.

Nesrećna od rođenja, odbačena od roditelja: Životna priča žene bez nogu! (FOTO)

Međutim, sa 16 godina je prihvatila sebe. Krstila se kao Sik, a u toj veri je zabranjeno uklanjati dlake s tela.Zahvaljujući njenoj snažnoj poruci i podsticaju svima da prihvate sebe onakvima kakvi jesu, jer će uvek da sreću ljude čijim standardima ne odgovaraju, uključila se u reklamnu kampanju LetterToLittleMe, u kojem se osvrnula na vreme maltretiranja u školi, vređanja na ulici i očaja kroz koji je prolazila. Često su je smatrali muškarcem, a danas se u takvim situacijama nasmeje, pa i našali. Napisala je pismo čiji naslov glasi "Maloj sebi". Pročitajte ga u nastavku, jako je poučno.

Obline, celulit i salo na telu Merilin Monro: Neki to vole vruće i normalno! (FOTO, VIDEO)

"Draga mala ja, nisam pričala s tobom dugo. Govori ti tvoja starija verzija i nadam se da si dobro. Mogu da vidim sve bitke koje su pred tobom. Mogu da ti vidim u očima da se osećaš da nigde ne pripadaš.

Osećam u tvojoj duši da se mučiš i potrebno ti je vođstvo. Sklanjaš se pred pogledom ljudi, drhtiš zbog slučajnog dodira stranca i vučeš svoje beživotno telo gde god da ideš. Imaš srce od zlata i jednog dana ćeš da nadahneš mnoge. Ne vidiš li to? Možeš li da vidiš koliko si divna i lepa? Nemaš pojma koliko ćeš ljudi da inspirišeš ljubavlju prema sebi, svojom snagom. Obećavam ti da će jednog dana svet da čuje tvoju priču. Savetujem ti da u sebi nađeš snagu za život i ponos. Moraš da govoriš glasnije, da digneš glavu više".

Žena (46) svako jutro brije lice, već 8 godina unazad: Ovo je njen ritual, a koža joj se promenila!

Ona danas radi kao asistentkinja u učenju, aktivistinja je i volonter u brojnim udruženjima za prihvatanje drugačijeg. Zavolela je svoj izgled, pa tako i bradu i ističe da je brada deo njene lepote i ženstvenosti.

10 osobina neodoljive žene: Lepota uopšte nije presudna!

Pogledajte video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs