Saznajte

Nesreće u životu, bolesti i zlo: Kako ih privlačimo?

Iako na prvi pogled izgleda apsurdno, kad se dogodi nesreća, sami smo je privukli na neki od načina
Lifestyle
20:26h Autor:
Nesreće u životu, bolesti i zlo: Kako ih privlačimo?
Foto: Shutterstock

Ponekad se pitamo zašto nemamo sreće u životu, zašto se ovo baš nama dogodilo i slična pitanja. Po teoriji slučajnosti, koja u stvari ne postoji pa tako i ne deluje, sve je slučajno. To se može dogoditi svakome.

Međutim, u našim životima deluje jedna sasvim druga teorija sa svojim zakonima. To je teorija privlačnosti. Slično privlači slično. To je jedan od hermetičkih zakona koji govori o tome kako se stvari događaju u svetu, pa tako i u našem svetu, a posebno u podsvjsnom svetu.

Loša karma donosi bolesti: Radite ovo nedelju dana, izbegnite zlo!

Sami privlačimo nesreće. Iako na prvi pogled izgleda apsurdno, tako je. Kad se dogodi nesreća, sami smo je privukli na neki od načina.

To radimo svojim mislima. Dakle, kako razmišljamo, tako se ostvaruje.

Evo na koje načine privlačimo nesreću:

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

1. Briga

Briga je jedan od načina na koji privlačimo nesreće. Iako je u svakodnevnom životu, briga je negativna osobina. Šta u stvari radimo? Jednoj običnoj situaciji šaljemo svoju negativnu energiju i strahove i na taj način privlačimo loš ishod.

10 kradljivaca sreće: Prepoznajte ih na vreme!

2. Strah

Kad radimo nešto novo, nismo sigurni u ishod. Onda do izražaja dođu strahovi: da li će to biti dobro, da li će biti na vreme, da li će drugi biti zadovoljni time i slični strahovi. I kad se u toku realizacije i dogodi neka greška koju pre nismo mogli da predvidimo, pomislimo: "Znao sam da će nešto biti loše". Niste znali, priželjkivali ste.

Rešenje je u tome da se oslobodite svih briga i strahova i da razmišljate pozitivno. Na taj način privući ćete neke lepe stvari.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs