Mudrost

Nikada ne odustajte: Reči koje će od vas napraviti pobednike!

Nikad nemojte da odustanete. Snovi se ne ostvaruju samo kada odustanemo od njih
Lifestyle 16.06.2015. - 20:51h Autor: atma.hr
Foto: Shutterstock

Nikad nemojte da odustanete. Sto puta pokucajte, jednom će se vrata otvoriti. Kada vas odbiju, to ne znači da ste neuspešni, to znači da još treba da učite.

 

Nikad nemojte da odustanete. Snovi se ne ostvaruju samo kada odustanemo od njih. Shvatite sve to kao jedno iskustvo. Bolno iskustvo koje je promenilo vaše poglede na život.

 

Poučna priča o pravim pobednicima: Šta jeste, a šta nije poraz!

 

Nikad nemojte da odustanete. Mislite pozitivno. Naučite da mislite onako kako misle pobednici, a ne onako kako misle gubitnici. I za pozitivne misli je potreban veliki trud.

 

Nikad nemojte da odustanete. Ne shvatajte to previše lično. Gde biste završili zbog takvog razmišljanja? Isplati li se da se razbolite zbog nekoga ko ne ceni vašu vrednost?

 

Nikad nemojte da odustanete. Budite malo kritični i prema sebi. Možda ipak niste onakvi kakvi zamišljate da jeste. Otkrijte svoje nedostatke, a onda ih ispravite. Poradite malo na sebi.

 

Dirljiv dedin zavet unucima: Ovo je dan života koji se nikad neće vratiti!

 

Nikad nemojte da odustanete. Shvatite da svaka situacija ima pozitivnu i negativnu stranu. Sigurno je to i sa ovom u kojoj se nalazite. Pričekajte malo i videćete i drugu stranu.

 

Nikad nemojte da odustanete. Shvatićete na kraju zašto se isplatilo.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...