Svako treba da pročita

Ovako izgleda najlepša žena na svetu: Priča koja će vas oduševiti!

Počeli smo da polemišemo i nismo nikako uspeli da se razumemo. Kaži nam ti, mudri čoveče, koja žena je najlepša žena na svetu, obratila se grupa muškaraca mudracu
Lifestyle 25.04.2015. - 22:22h
Foto: Thinkstock

Jednom je jedna grupa muškaraca raspravljala na temu kako izgleda najlepša žena na svetu. Jedan je voleo plameno-crne, kao ugalj oči, sa vatrenim pogledom. Drugi je voleo sivo-plave oči, beskrajno duboke, kao nebo. Trećem su, pak, najdraže bile one sa braon očima, tople i nasmejane

 

A za kosu, jedan je govorio da su lepše žene sa kraćom kosom, a drugi je tvrdio sa dužom. Jedni su se oduševljavali onima sa visokim i veličanstvenim držanjem…a drugi radije manjim, nežnijim i elegantnijim figurama. I svaki od njih je mislio da su njegovo mišljenje i opis najtačniji i nije prestajao da ubeđuje one druge u ispravnost svog suda.

 

Ono što kažete o drugima, mnogo govori o vama: Mudra priča koja će vas promeniti!

 

Videvši da tako nikada neće stići do zajedničke saglasnosti, napokon rešiše da odu do jednog mudrog čoveka i da čuju njegovo mišljenje: "Počeli smo da polemišemo", rekoše mu, "i nismo nikako uspeli da se razumemo. Kaži nam ti, mudri čoveče, koja žena je najlepša žena na svetu?”

 

Dugo je starac gledao u bele vrhove dalekih planina, povremeno se neprimetno osmehujući…i naposletku odgovori sa ove tri reči: "Ona koju voliš!"

 

Reči koje leče: Mudra priča koju svako treba da pročita!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...