Žrtve plastične hirurgije

Želja za veštačkom lepotom joj je uništila život: Ona ne može da zatvori oči, ali nema nazad! (FOTO)

Iako mnogi roditelji tinejdžerkama poklanjaju plastične operacije, ulepšavanje pomoću noža i silikonskih implantata ovim ženama je došlo glave
Lifestyle 15.12.2014. - 15:58h Autor: B.M.
Foto: Reuters

Ludilo za plastičnim operacijama i rekonstrukcijom izgleda nije postalo uobičajeno samo na našim prostorima.

 

Klinike koje se bave ovim vidom ulepšavanja propagiraju svoje usluge kroz tvrdnje da će vam uz "lepši" izgled i život biti lepši, da ćete biti srećniji, a nijedan hirurg vam neće reći da ste lepi takvi kakvi ste.

 

Sigurno ste odmah pomislili na Ameriku, ali postoji jedno mesto koje definitivno prednjači kada je reč o ženama koje će po svaku cenu otići pod nož. To je Južna Koreja.

 

Skandalozne savete ekspertkinje šta žena treba da radi kako je muž ne bi varao, pročitajte OVDE.

 

U Seulu, prestonici ove zemlje, ne možete se ni okrenuti a da na sve strane ne vidite reklame za plastičnu hirurgiju. Poruke poput "Oživite svoje lice" sa ponudama preoblikovanja nosa, uvećanja grudi, rekonstrukcije vilice i očnih kapaka bombarduju stanovnike sa svih strana, od bilborda, preko televizijskih reklama, pa čak i gradskog prevoza, a plastična hirurgija je tamo postala vodeći biznis - prenosi BBC.

 

Na žalost, lakom i dobrom zaradom su se poveli i nestručni lekari, pa su zbog pohlepe upropastili svoje klijentkinje za sva vremena.

 

OVDE pogledajte kako izgleda Merilin Monro pre i posle plastičnih operacija!

 

Nekada lepo lice sada više čak ne liči na ljudsko, prelepe oči jedne Azijatkinje više kao i da nisu oči.

 

Odmah nakon skidanja zavoja, Kim Buk Sun videla je da nešto nije u redu.

 

"Ovo nije ljudsko lice. Više podseća na monstruma ili vanzemaljca" - kaže nesrećna žena.

 

Ona je kod frizera listala časopis i videla reklamu za plastične operacije i tada je odlučila da operiše nos. Otišla je na konsultaciju sa doktorom i kroz razgovor sa njim odlučila je da uradi čak 15 operacija na licu! Danas, Kim ne može da zatvori oči, a nos joj konstantno curi. Muž ju je ostavio, posao više nema i u teškoj je depresiji.

 

OVDE pročitajte 10 mitova o depresiji - Prestanite da verujete u njih!

 

Sve je češća pojava da klijenti tuže svoje lekare za nestručnu operaciju, ali ono što je najneverovatnije jeste što se broj pacijenata samo povećava. Pomama za očima kakve imaju evropejci najčešća je operacija, koju čak roditelji poklanjaju tinejdžerkama za rođendan.

 

Razlog zašto je ova prestonica najprivlačnija ljudima za plastične operacije verovatno je cena, koja je daleko ispod američkog i evropskog standarda. Takođe, Kina sve žustrije propagira filmsku lepotu, pa je ove godine čak 16.000 žena iz ove zemlje došlo u Seul da se "ulepša".

 

Zadužila se 30.000 dolara da bi pomoću operacija ličila na Kim Kardašijan! Fotografije pogledajte OVDE.

 

Svedoci kažu da su promene tolike da carinici često sumnjaju da li pasoš ukraden, budući da osoba na slici više uopšte ne liči na sebe.

 

http://www.youtube.com/watch?v=mlYu7KSIT6A
gluve da čuju opasnosti po izgled i zdravlje

 

Katarina Živković ugradila silikone! Kako to izgleda, pogledajte OVDE.

 

Ona krivi doktore za grešku, ali i zato što joj nikada nisu rekli da joj to nije potrebno.

 

"Plastična hirurgija stvara zavisnost. Ako operišete oči, želećete da promenite i nos. I tako u krug. A lekari vam nikada neće priznati koliko ste zapravo lepi" - zaključila je ona.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs