3 najveća skandala iz srpskog rijalitija: Ljubavni trougao tresao region, a svima se smučilo od onog što je ona uradila

Donosimo vam top 3 najveća skandala iz srpskog rijalitija koji su tresli region.

Lifestyle
3 najveća skandala iz srpskog rijalitija: Ljubavni trougao tresao region, a svima se smučilo od onog što je ona uradila
Foto: Printscreen Youtube

Rijaliti formati postali su veoma popularni u Srbiji, a pojedine situacije i scene, ni najbolji scenaristi ne bi mogli da smisle. Međutim, dok mnogi misle da rijaliti učesnici glume kako bi dobili naklonost publike i plasirali se do finala, njima se tamo dešava život. Često na površinu isplivaju njihovi privatni životi, a njihove porodice takođe, neretko bivaju deo rijalitija.

Skandali i preljubničke afere obeležile su našu rijaliti scenu, a mi vam donosimo top 3 priče, o kojima je brujala cela Srbija, ali i region.

1. Ljubavni trougao zbog kojeg region nije spavao

Prvu sezonu rijaliti formata "Zadruga", obležio je ljubavni trougao u kojem se našao čuveni pevač Slobodan Radanović. Naime, cela nacija gledala je kako pevač vara ženu sa Lunom Đogani, koja je tada, u narodu ponela titulu "ljubavnica godine". Kulminacija ljubavne drame dogodila se kada je Slobina tadašnja žena, Kija Kockar smogla snage i ušla u rijaliti da se suoči sa mužem i njegovom ljubavnicom.

Sloba i Luna
foto: Printscreen Youtube

Drama je postala sve intenzivnija, Kija je odnela pobedu u rijalitiju, dok su Luna i Sloba završili na stubu srama. Zanimljivo je da su deo drame bili i Lunini roditelji, Gagi Đogani i Anabela.

Kija i Sloba
foto: Printscreen Youtube

2. Zaljubljena klinka sa 53 godine starijim penzionerom

Milijana Bogdanović je jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija "Parovi", pre svega, zbog bogatog ljubavnog života sa uglavnom dosta starijim muškarcima. Njena ljubavna veza sa 53 godine starijim Milojkom tresla je region, a njih dvoje nisu se libili da javno iskazuju nežnosti, uprkos osudi javnosti i negativnim komentarima.

Milijana Bogdanović
foto: Printscreen/instagram/milijanabogdanovic

U rijalitiju je bilo burno. Par se nije razdvajao, jedno drugome su pravili ljubomorne scene, a gledaocima i drugim učesnicima je često bilo neprijatno da gledaju mlađanu devojku kako se mazi i ljubi sa starcem.

Milijana i Milojko
foto: Kurir / Nemanja Nikolić

Kulminacija njihovog odnosa desila se kada je Milijana prevarila Milojka sa mladim političarem Aleksandrom Požgaljem, dok je Milojko za to vreme spavao. Ipak, uprkos javnoj prevari, Milojko i Milijana su se venčali u septembru 2019. godine.

Pravi skandal je usledio tek kad je Milijana svog muža prevarila sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem. Žabac je u tom trenutku imao 64 godinu i burmu na ruci, a Milijanu je ubeđivao da će se razvesti i nju oženiti. Iako se jedno vreme šuškalo da je lepotici iz Pilatovića čak napravio i dete, preljubnički par se rastao, a Milijana se vratila svom mužu.

Milijana i Milojko
foto: Kurir/ Damir Dervišagić

Ipak, afere su uništile brak Milojku i Milijani, te su odlučili da se razvedu. Miljana nije dugo tugovala za čovekom koji je od nje stariji pola veka, pa je odmah uplovila u vezu sa novim penzionerom, doduše, malo mlađim od Milojka. Bio je to izvesni Miloš, imućni penzioner iz Užica, sa kojim se upoznala u jednom kafiću i uplovila u emotivni odnos sasvim slučajno.

3. Hapšenje osumnjičenog za ubistvo žene

Kada se Zoran Marjanović pojavio u Zadruzi, samo godinu dana nakon ubistva njegove žene Jelene Marjanović, javnost je bila šokirana. Zoran je tom prilikom pričao o ovom slučaju, iznoseći najsitnije detalje i opisujući njegov poslednji dan sa ženom.

Zoran Marjanović
foto: Kurir/ Nenad Kostić

Međutim, nakon nekoliko dana njegovog boravka u rijalitiju, policija je dobila nalog za njegovo privođenje i on ubrzo biva u pritvoru. Naime, Zoran je priveden zbog sumnje da je upravo on izvršio ubistvo, koje ni dan danas nije rešeno.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs