Noru je otac s samo 6 godina uveo u sam pakao: "U Hari Krišni imala sam 1 zadatak od kojeg se mnogima povraća"

Ova mlada i hrabra žena proživela je život po kome bi mogao da se napiše scenario za film, ali osmeh ne skida sa lica sada kada je sve što joj se loše dogodilo iza nje

Lifestyle
22:27h
Noru je otac s samo 6 godina uveo u sam pakao: "U Hari Krišni imala sam 1 zadatak od kojeg se mnogima povraća"
Foto: Printscreen Instagram

Noru prepoznajemo iz jednog domaćeg rijalitija, ali pamtimo je kao sposobnu i veselu mladu devojku, međutim ono što nam je manje poznato jeste njena neverovatna životna priča. Sada je ona otvorila dušu i ispričala neobičnu priču svog detinjstva.

Naime ona je živela u verskoj zajednici od svoje 6 do 14 godine života po imenu Hare Krišna. Živela je u zajednici, tj. u jednoj velikoj kući sa još čak četrdesetak ljudi koji su imali svog vođu, odnosno gurua.

U ovu versku zajednicu ju je uveo niko drugi do njenog rođenog oca. Njen glavni zadatak je bi da čisti sobu velikog vođe. Ona kaže da on nije bio baš čista osoba, te joj se često dešavalo da se kada se požali i zapita kako to da takva osoba, koja propagira nekakav savršeni život može biti toliko prljava, dobila bi odgovor da je on toliko srećan da se jednostavno ne mora brinuti o čistoći. I kako je to upravo njen zadatak, dok i ona sama ne dođe na taj nivo.

Nora
foto: Printscreen Instagram

Takođe Nora se seća da su žene koje su bile članovi ove zajednice morale ići kod njega, ona ne zna da li su imali odnose za vreme tih poseta, ali veruje da jesu.

Njeni vršnjaci izvan ove verske zajednice su je maltretirali zbog toga što je ona njen član i nazivali je pogrdnim imenima zbog čega se ona dosta godina borila sa depresijom i samopovređivanjem.

Na kraju Nora ističe da je sama sebe spasila. Tražila je pomoć od raznih psihologa, psihijatara i na posletku je kroz određene razgovore došla do stanja u kome se trenutno nalazi, a koje je dosta dobro u odnosu na to kakvo je bilo.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs