Pravo osveženje: Set bez kojeg se ne ide na letovanje

Kada se udruže dva kvalitetna proizvođača sa jednim zajedničkim ciljem: da se udovolji korisniku, uspeh ne može da izostane.

Lifestyle
10:12h Autor:
Pravo osveženje: Set bez kojeg se ne ide na letovanje
Foto: Promo

Tako je bilo i prilikom stvaranja nove limitirane linije brendova IQOS i Sofi Kozmetike, pa je nastao Summer Touch travel kit koji uklučuje: losion za telo, kremu za ruke i balzam za usne u boji i sa mirisom kajsije.

Sofi Kozmetika je domaći brend koji postoji 15 godina na našim prostirima. Oni se vode minimalističkim, jednostavnim pristupom lepoti i zdravlju. Tako je i nastao ovaj set za putovanje koji znači mnogo onima koji su stalno negde na putu: bilo da idu na more ili putuju poslovno. Upravo ti ljudi znaju koliko je bitno da na putovanjima imamo sve, a da to “sve” stane u ručni prtljag. Sofi Kozmetika je mislila upravo na te ljude za koje je osmišljen Summer travel kit napravljen od sastojaka prirodnog porekla, sa osvežavajućim mirisom kajsije.

Ima li šta lepše nego kada nam leto zamiriše na omiljeno voće? Jednostavno, mirisno i prelepo. Tu je losion za telo koji osvežava kožu nakon celodnevnog sunčanja tako što je dubinski hidrira čineći je mekom na dodir. Krema za ruke sa mirisom kajsije praktičan je dodatak svake putne tašne, dok je balzam za usne u nežnoj boji sočnog voća must-have ovog leta.

Iqos
foto: Promo

Uz Sofi Kozmetiku, ukoliko ste pusac ili korisnik nikotinskih proizvoda, neizostavno ide i Iqos uređaj koji ovaj travel kit čini kompletnim. Iqos uređaj za zagrevanje duvana je napravljen za one koji žele da naprave bolji izbor od nastavka pusenja cigareta. S obzirom da nema vatre, nema ni sagorevanja duvana, a samim tim ni duvanskog dima koji bi se uvukao u kosu, kožu i pore.

Koristeći ovaj travel kit, ovog leta oko vas će se širiti samo nežna nota kajsije čiji miris dominira ovim Summer Touch travel kitom.

Svi ovi proizvodi su dostupni isključivo za IQOS korisnike. Verovatno se pitate kako možete doći do svog Summer travel kita? Jednostavno, možete ih naći u ograničenim količinama na IQOS prodajnim mestima u Galeriji, Delta City i TC Ušće, kao i u odabranim ugostiteljskim objektima.

Na vama je samo da pronađete Iqos hostese i osvojite jedinstveni Summer Touch travel kit.

Pored želje da udovolje korisnicima, Sofi Kozmetika i Iqos je ujedino još jedan veliki cilj: odgovornost prema životnoj sredini. Oba brenda su posvećena reciklaži i pronalaženju inovativnih rešenja za pakovanja, što doprinosi očuvanju životne sredine.

Dok je brend Iqos posvećen stvaranju sveta bez duvanskog dima, Sofi Kozmetika pravi prirodne proizvode koje pakuje u ekološko odgovornim pakovanjima koji mogu da se recikliraju.

Sada znate šta treba da ponesete na letovanje, zato požurite već sa tim pakovanjem.

IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs