NOVO IZ PIONIRA

UKUS BEZ KOMPROMISA, ČISTA ENERGIJA BEZ DODATOG ŠEĆERA

U modernom vremenu, kada sve više pažnje posvećujemo sastavu hrane koju konzumiramo, Pionir predstavlja novu liniju proizvoda bez dodatog šećera.

Lifestyle
Autor:
UKUS BEZ KOMPROMISA, ČISTA ENERGIJA BEZ DODATOG ŠEĆERA
Foto: Promo

Vitanova No Sugar Added žitni barovi i keks osmišljeni su kao deo svakodnevne uravnotežene ishrane, koji su uvek spremni, tu na dohvat ruke, zgodni za poneti.

Ova inovacija ne donosi samo zdraviju alternativu tradicionalnim slatkišima, već i neodoljiv ukus koji nam pruža očekivani užitak.

Cista energija bez dodatog šećera

Vitanova No Added Sugar proizvodi su rezultat pažljivo osmišljenih receptura koje nude izuzetan ukus, bez kompromisa u pogledu kvaliteta. Bilo da se radi o žitnim barovima ili keksima, svaki zalogaj obezbeđuje čistu energiju koja dolazi iz sušenog voća, ovsenih pahuljica i drugih žitarica.

Vitanova
foto: Promo

Širina izbora

Jedna od ključnih karakteristika nove Vitanova linije proizvoda je raznovrsnost. Pionir je razvio šest proizvoda osluškujući potrebe i preferencije svih potrošača. Žitni barovi bez dodatog šećera predstavljeni su u ukusima kajsije, brusnice i jagode, a integralni keks bez dodatog šećera kao osnovni sastojak sadrži sušenu urmu, sušenu urmu i smokvu ili sušenu urmu i višnju.

Vitanova
foto: Promo

Visoka nutritivna vrednost

Osim što obezbeđuju čistu energiju, ovi proizvodi su i izvor vitamina B, vlakana i sušenog voća. Idealni su za sve koji vode dinamičan stil života, trude se da vode računa o ishrani, ali često nemaju dovoljno vremena za pripremu svakog obroka i užine, kao i za decu, sportiste, fitnes entuzijaste i sve one koji žele da svaki dan učine nešto dobro za sebe.

Vitanova
foto: Promo

Zdraviji izbor

Pionir je odlučan u nameri da podrži zdravije navike u ishrani, pružajući potrošačima mogućnost da uživaju u slatkim trenucima bez osećaja krivice. Nova linija proizvoda ne samo što obezbeđuje zadovoljstvo u svakom zalogaju, već predstavlja i korak ka poboljšanju i očuvanju zdravlja i dobrog raspoloženja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs