3 NAČINA DA IZABERETE NAJBOLJI POKLON ZA 8. MART: Sistem koji nikad ne omane

Kada želite da iznenadite suprugu odgovarajućim poklonom, obavezno sebi postavite ova pitanja

Lifestyle
15:32h Autor:
3 NAČINA DA IZABERETE NAJBOLJI POKLON ZA 8. MART: Sistem koji nikad ne omane
Foto: Shutterstock

Da, najvažnije je da poklon ne sme biti kliše, jer će na taj način da umanji važnost ovog velikog dana. Svi smo od detinjstva još naučeni da je najbolji poklon onaj koji dolazi od srca. A da bi vaš poklon zaista bio jedinstven i poseban, potrebno je da dobro poznajete osobu kojoj poklanjate nešto.

Jaka želja za savršenim poklonom često dovede do greške. Da biste izabrali najbolji poklon za dragu vam osobu, prvo morate odgovoriti na 3 pitanja:

1. Kako ona voli da provodi slobodno vreme?

2. Šta je uvek oduševi?

3. Kako se opušta?

Spajanjem ova tri odgovora dobili ste savršen odgovor o tome kakva je osoba kojoj kupujete poklon. Ova tri odgovora će vas nepogrešivo dovesti do rešenja vaše dileme.

Na primer, ako osoba kojoj kupujete poklon voli da se osami, da slobodne minute provodi u omiljenoj joj fotelji dok lagano ispija kafu i uživa u cigareti – to je verovatno osoba koja voli da mašta, da pretresa svoje misli do detalja. Takvoj osobi možete da poklonite Iqos elektronski uređaj za zagrevanje duvana, koji predstavlja alternativu i bolji izbor u odnosu na klasične cigarete. Iqos iluma serija uređaja ne sagoreva duvan, već ga zagreva unutar duvanske patrone, čime se sprečava nastajanje duvanskog dima, a samim tim i emitovanje velike količine štetnih materija.

Iqos
foto: Promo

Ako osobu oduševljavaju sitnice, stvari koje su samo vaše, sećaja koja rado prepričavate u porodici, verovatno je reč o emotivnoj osobi koju će obradovati majica sa natpisom, ili šolja na kojoj je omiljeni citat njenog pisca. Još originalnije bi bilo da takvoj osobi poklonite majicu sa nekom rečenicom koja se stalno ponavlja u vašim krugovima i nasmejava ili oduševljava sve prisutne.

Ukoliko osoba voli da svaki slobodan momenat ugađa sebi, ulaže u svoj izgled i svoj lični mir, razmislite o tome da joj kupite vaučer za masažu ili da joj rezervišete dan u SPA centru.

Ipak, na kraju krajeva sve se svodi na znak pažnje, a poklonima se ne gleda u zube, zar ne?

IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs