MULTIMILIONERKA ODLUČILA DA PRODA SVOJE BOGATSTVO DA BI OVDE ŽIVELA: Imala skoro 4 MILIONA EVRA, danas troši samo 28

Multimilionerka odlučila se za radikalan korak u svom životu.

Lifestyle
Autor:
MULTIMILIONERKA ODLUČILA DA PRODA SVOJE BOGATSTVO DA BI OVDE ŽIVELA: Imala skoro 4 MILIONA EVRA, danas troši samo 28
Foto: Printskrin@thecaitawakening/Instagram

Kejtlin Pajl, nekadašnja je multimilionerka koja je svojom voljom odlučila da napusti luksuzan način života i postane digitalni nomad.

Ona ima 36 godina, nekada je vodila firmu za lekturu, a njeno bogatstvo procenjeno je na skoro 3,7 miliona evra.

Bila je u braku sa suprugom i živeli su na Floridi, u vili koja je imala osam spratova, no, nakon razvoda, odlučila je okrenuti svoj život u drugom pravcu i prodati firmu.

Vilu u kojoj je nekada živela i plaćala za njeno godišnje održavanje oko 165 hiljade evra, sada iznajmljuje putem agencije, i to za 33 hiljade evra mesečno.

Pajl je kupila kombi za 81 hiljadu evra i uložila skoro 94 hiljade u njegovu obnovu. Njen život sada izgleda tako da putuje Amerikom i isprobava nove aktivnosti kao što je planinarenje i uživanje u prirodi, a istovremeno radi onlajn kao lajfkouč.

,,Ovo mi je bila najbolja odluka koju sam ikada donela. U svom novom životu mogu da biram svoje avanture. Sve to radim kako bih udovoljila svom unutrašnjem detetu", rekla je Kejtlin, koja nimalo ne žali zbog svog novog života.

,,Pre sam odlazila na nekoliko skupih odmora godišnje. To nije bilo održivo. Sada trošim 18 do 28 evra po danu i živim život koji sam oduvek želela da živim", priznala je, dodajući kako ne planira da se odrekne svog nomadskog života.

Stil/Net.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs