NA NAJSKUPLJOJ ROMSKOJ SVADBI MLADENCI SU PARE IZNOSILI U KESAMA: Kad su videli kakva je svekrva svima su pale VILICE

Mladenci iz Ljubljane imali su najskuplju romsku svadbu i luksuzne poklone.

Lifestyle
NA NAJSKUPLJOJ ROMSKOJ SVADBI MLADENCI SU PARE IZNOSILI U KESAMA: Kad su videli kakva je svekrva svima su pale VILICE
Foto: Printscreen Youtube/ bozic.uros

Poznato je da su romske svadbe najraskošnije i veoma bogate, dok su Romi u stanju da daju čitavo bogatstvo kako bi se o njihovom veselju danima pričalo. Jedna od takvih svadbi nedavno je bila u Ljubljani, a voditelj Uroš Božić bio je na licu mesta i uspeo da zabeleži detalje.

Naime, mladoženja je proslavio svoj 18. rođendan, a ujedno se i oženio. Mlada je još uvek maloleta, ali je to nije sprečilo da se uda za ljubav svog života. Svekrva je otkrila da nije reč o dogovorenom braku jer to ne bi želela za svog sina, te da je u pitanju iskrena ljubav mladenaca.

Romska svadba
foto: Printscreen Youtube/ bozic.uros

Novopečeni svekar otvoreno je rekao da je sinovljevu nevestu platio 100.000 evra i dodao da to nije puno za takvu snahu. Svatovi su u džepovima nosili po 50.000 evra koje su izdvojili za bakšiš, a običaj je da se na slavlju naglas govori koliko je ko od zvanica dao.

Mladoženjina majka je bivša misica, a od njenog izgleda zastaje dah. Na prvi pogled, mnogi su pomislili da je ona zapravo mlada, budući da izgleda višestruko mlađe.

Romska svadba
foto: Printscreen Youtube/ bozic.uros

Kada je došlo vreme za čitanje poklona, u sali je nastala opšta pomama. Najveća svota novca za mladence iznosila je 10.000 evra, dobili su i kilogram zlata, sat marke Rolex i nekoliko skupocjenih umetnina, a baka im je poklonila kuću od 600 kvadrata.

Na veselju su pevali popznati pevači i pevačice, a pevač Nikola Ajdinović, koji je jedan od najtraženijih kada su romske svadbe u potanju, za samo nekoliko minuta uzeo je preko 12.000 evra. Gosti su ga prosto obasipali novcem.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs