Novi delovi iz života našeg najvećeg boema: Serija „Toma“ premijerno na Superstar kanalu!

Nakon velikog uspeha filma o jednom od najvećih boema sa ovih prostora, Tomi Zdravkoviću, Telekom Srbija predstavlja seriju „Toma“ koja će se od subote, 23. decembra, premijerno emitovati na Superstar kanalu.

Lifestyle
Autor:
Novi delovi iz života našeg najvećeg boema: Serija „Toma“ premijerno na Superstar kanalu!
Foto: Aleksandar Kujučev

Već od ovog vikenda, subotom i nedeljom od 21 čas, publika će imati priliku da kroz 8 epizoda sazna nove delove i pojedinosti iz Tominog života.

Biografska serija, rađena u saradnji sa Minacord produkcijom, predstavlja priču o čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao jednog velikog boema – po ponašanju i u duši. Kroz seriju, gledaoci će moći da upoznaju impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, ali i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom pisanja tekstova i komponovanja velikih hitova, kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

Serija Toma
foto: Aleksandar Kujučev

Pored Tome, kroz seriju pratićemo i živote poznatih umetnika tog vremena poput Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca i Silvane Armenulić. Glumac Milan Marić tumači naslovnu ulogu, dok u seriji glume i Tamara Dragičević, Andrija Kuzmanović, Mirjana Karanović, Slobodan Ninković, Marko Janketić, Ivan Zekić, Srđan Todorović, Olivera Bacić, Denis Murić, Vukota Brajović, Lazar Sakan, Vojin Ćetković, Đorđe Stojković, Iva Ilinčić, Tamara Šustić, Milena Radulović, Paulina Manov, Vaja Dujović i mnogi drugi.

Serija Toma
foto: Aleksandar Kujučev
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs