"NEMA ZGODNIJE DOKTORKE NA SVETU OD MENE" Pacijenti zaneme od ŠOKA kad vide njeno telo, a zbog 1 stvari su svi ZABRINUTI

Kada vide kako izgleda najzgodnija doktorka na svetu, pacijenti zaneme od šoka.

Lifestyle
"NEMA ZGODNIJE DOKTORKE NA SVETU OD MENE" Pacijenti zaneme od ŠOKA kad vide njeno telo, a zbog 1 stvari su svi ZABRINUTI
Foto: Printscreen Instagram/ staceynaito

Često mi kažu da sam najzgodnija doktorka na svetu i to mi laska. Ljudi valjda ne očekuju da doktori budu seksi, kao da je to nešto čudno, rekla je za doktorka Stejsi Neito za The Sun.

Stejsi radi kao fizijatar, a ujedno je i načelnica klinike u Los Anđelesu. Osim što je lekar, takmiči se u bodibildingu, sportzskoj disciplini zahvaljujući kojoj ima zategnuto telo. Kaže kako se zbog izgleda još na fakultetu morala boriti sa stereotipnim ispadima.

- Jedan doktor mi je prišao dok sam bila studentkinja. Rekao mi je da uopšte ne izgledam kao doktorka jer sam zgodna i u formi i da me pacijenti neće doživljavati ozbiljno - rekla je ona.

- Sad tek vidim. Ponekad su me kritikovali samo zbog izgleda. Neki pacijenti su bili zabrinuti kad su videli da su kod mene. Sumnjali su u mene samo na temelju izgleda. Kao da zgodna žena ne može biti dobra doktorka - rekla je zanosna doktorka.

'Pacijenti te neće shvatati ozbiljno'

Atraktivnu doktorku su često kritikovalizbog fizičkog izgleda, kao i hobija, smatrajući da doktorkine dolikuje da se bavi podibildingom.

- Neki govore da nije primereno da se doktorica natječe u bodibildingu. Ali baš volim takve koji to govore - dodaje doktorka koja ne namerava odustati od takmičenja.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs