SAMO MAJKA MOŽE DA PRIČA DIREKTNO SA BOGOM Ruski sveštenik tvrdi: "Ovako majčina molitva menja sudbinu deteta "

Poznati pravoslavni misionar Andrej Tkačov deli duboku mudrost vezanu za majčinu molitvu

Lifestyle
Autor:
SAMO MAJKA MOŽE DA PRIČA DIREKTNO SA BOGOM Ruski sveštenik tvrdi: "Ovako majčina molitva menja sudbinu deteta "
Molitva majke za decu, Foto: Shutterstock

Ruski pravoslavni sveštenik i misionar, protojerej Andrej Tkačov podelio je duboku mudrost - zašto je molitva majke toliko moćna.

Prema njegovim rečima, majke imaju posebnu vezu s Bogom, i da kroz tu svoju uzvišenu ulogu imaju pravo da traže od Gospoda ono što misle da je njihovoj deci potrebno, a blagoslov koji daje majka prati nas celog života.

Odgajanje dece nije nimalo lako i toga je svestan i ovaj čuveni sveštenik, pa savetuje majke da ne insistiraju da svoju decu uveravaju rečima, jer ih često neće slušati, već da pomoć potraže od Gospoda. Na taj način majčina molitva postaje most komunikacije između majke i Boga.

Ljubav koju jedna majka oseća za svoje dete ne može se meriti ni poroditi ni sa čime, te njena molitva ne mora da ima posebne reči ili oblike, već majka jednostavno treba da otvori svoje srce i iskreno izraze svoje brige i želje, zasnovane na svojim dubokim osećanjima.

Majka je posrednik između svoje dece i Božje milosti, pa tako mogu izmoliti za decu zdravlje, srećan brak, sigurnost, blagostanje, i tako im promeniti sudbinu.

Kada je u pitanju majka, nisu potrebne nikakve knjige ni vez znane molitve. Majčino srce direkto komunicira sa nebesima, piše sve za ženu.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs