SVEKRVE IZ PAKLA SE RAĐAJU U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Jednoj ćete moći da se dodvorite, a ostale će vam zagorčati život

Astrolozi su se složili da se u ova tri znaka rađaju najgore svekrve, pa ne pokušavajte da im laskate, džaba ćete da se trudite

Lifestyle
15:30h Autor:
SVEKRVE IZ PAKLA SE RAĐAJU U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Jednoj ćete moći da se dodvorite, a ostale će vam zagorčati život
Svekrva, Foto: Shutterstock

Upoznajte se sa tri horoskopska znaka koja su često povezana sa stereotipom teških svekrva. Ovi znakovi su poznati po svojoj snažnoj i dominantnoj prirodi, što može dovesti do izazovnih situacija u porodičnim odnosima.

Rak (22. jun - 22. jul)

Svekrva, Snaja, svekrva i snaja, Kuhinja
foto: Shutterstock

Žene Rakovi su poznate po svojoj intenzivnoj emotivnosti i zaštitničkom stavu prema svojoj porodici. Kada se njihova deca venčaju, mogu postati vrlo zaštitnički nastrojeni prema njima, pa da tako snaje imaju utisak da su višak u svojoj bračnoj zajednici. Njihova emotivna priroda može ih učiniti preosetljivim, samim tim i posesivnim, mogu biti skloni da se mešaju u privatne odluke svoje dece. Svekrve Rakovi su često vrlo brižne, ali njihova zaštitnička priroda može biti posesivna i zahtevna za partnera njihove dece.

Lav (23. jul - 22. avgust)

svekrva
foto: Shutterstock

Lavovi vole da budu u centru pažnje i često očekuju poštovanje i divljenje od svoje porodice. Kada njihova deca započnu sopstvenu porodicu, svekrve rođene u znaku Lava mogu imati tendenciju da žele da budu u centru pažnje i da se osećaju posebno važnima. To može dovesti do sukoba sa snajama ili zetovima koji možda nemaju isti entuzijazam ili ako ne žele da im se dive. Svekrve Lavovi treba da obrate pažnju na svoj ego kako ne bi previše uticali na partnerstvo svoje dece.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

žena, starija žena, naočare, ljuta žena, svekrva
foto: Profimedia

Škorpije su poznate po svojoj intenzivnoj prirodi i strastvenim emocijama. Kada postanu svekrve, mogu biti veoma zaštitnički nastrojene prema svojoj deci i mogu biti sumnjičave prema svojim snajama, misleći da one nisu dovoljno dobre za njihove "idealne" sinove. Njihova želja za kontrolom i dubokim emocijama može dovesti do nesklada u porodičnim odnosima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs