ZVEZDE SU NA VAŠOJ STRANI – MART JE MESEC ZA VELIKE DOBITKE! EVO KAKO DA OKUŠATE SVOJU SREĆU!

Drage dame, ovo je prilika koju ne biste smele da propustite

Lifestyle
13:49h Autor:
ZVEZDE SU NA VAŠOJ STRANI – MART JE MESEC ZA VELIKE DOBITKE! EVO KAKO DA OKUŠATE SVOJU SREĆU!
Foto: Promo

Da ne bude samo 8. mart dan koji je posvećen ženama, pobrinuće se BetOle online kladionica! Svim damama, koje se danas i sutra (20. i 21. marta), REGISTRUJU PREKO OVOG LINKA sleduje jedan fantastičan poklon.

Mart je rezervisan za dobitke, zato je BetOle odlučio da vam pokloni 100 besplatnih spinova na igri Big Bass Bonanza! To je idealna šansa da okušate svoju sreću i konkurišete za ozbiljne novčane nagrade.

Ono što je važno jeste da se REGISTRUJETE BAŠ PREKO OVOG LINKA, a kao jedini uslov za dobijanje besplatnih spinova jeste da uplatite prvi depozit na svom nalogu (minimum 500 dinara).

Uplaćivanjem prvog depozita (osim besplatnih spinova iz ove akcije), ostvarujete pravo i na dobijanje bonusa dobrodošlice, koji iznosi 100% od vrednosti uplaćenog depozita.

To, naravno, nije sve!

U BetOle online kladionici SVE SLOT IGRE SU DŽEKPOT IGRE, što znači da na svakoj igrici koju zaigrate, možete očekivati neki od 3 velika JP bonusa:

BRONZE JACKPOT – do 5.000 dinara

SILVER JACKPOT – do 50.000 dinara

GOLD JACKPOT – do 500.000 dinara

Osim sjajnih džekpot bonusa, na BetOle-u su svakodnevno aktivne raznorazne promocije najboljih slot provajdera, kao i nedeljni turniri koji takođe mogu doneti vredne novčane nagrade!

Iskoristite šansu i REGISTRUJTE SE DANAS ILI SUTRA (20. i 21. mart), kako biste ostvarili pravo na 100 besplatnih spinova!

Poklon spinovi biće dodeljeni po završetku akcije U SREDU, 22. marta!

Nemojte propustiti priliku da okušate svoju sreću i budete jedna od dobitnica vrednih poklona!

Srećno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs