DNEVNI HOROSKOP ZA 16. AVGUST: Preljubi je najviše sklon jedan znak Zodijaka, dok ljubavna akcija čeka Ovna

Vagu očekuje mnogo posla, Škorpija uživa u slobodnim danima

Lifestyle
Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 16. AVGUST: Preljubi je najviše sklon jedan znak Zodijaka, dok ljubavna akcija čeka Ovna
Horoskop za 16. avgust 2022. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Maksimalno treba da se posvetite nekim sitnijim pojedinostima vezanim za posao, nešto što niste menjali odavno, sada je vreme da menjate.

Ljubav: Ako ste željni akcije i promena na polju ljubavnih relacija, hrabro napred, prateće okolnosti trebalo bi da vam uglavnom idu na ruku.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Ne bi bilo loše da svoje želje uskladite sa aktuelnom situacijom, odnosno da revidirate prvobitne ambiciozne planove jer vas i danas očekuju brojne prepreke na polju realizacije.

Ljubav: Na prvu loptu čini se da je sve u redu, a kad se malo zagrebe ispod površine postoji nezadovoljstvo, strahovi, opterećenost mnogim pitanjima, a vrlo moguće i sumnja i jaka ljubomora i to obostrana.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Blizanci

Posao: Sebi možete najviše pomoći, pre svega dodatnom reorganizacijom radnih navika i prilagođavanjem aktuelnim uslovima. Budite oprezni kada su bitni poslovni dogovori u pitanju.

Ljubav: Nedostatak vremena i pažnje morate kompenzovati na neki način dragoj osobi, sami pronađite metod da se nekako uklopite.

Zdravlje: Napetost, razdražljivost.

Rak

Posao: Potrudite da završite sa obavezama koje zavise od vas bilo da su u pitanju papirologija, dogovori ili protokoli u samom izvođenju posla.

Ljubav: Imate finu priliku da dragoj osobi pokažete svoja iskrena i najfinija osećanja. Uživajte i dozirajte strasti.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Lav

Posao: Pred vama su odlične mogućnosti da ostvarite saradnju sa jakim firmama ili pojedincima, a i inostranstvo postaje sve aktuelnije.

Ljubav: Možda bi najbolje bilo da sva važna ljubavna pitanja odložite do daljnjeg, a inicijativu tokom ovog dana prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Dovoljno spavajte.

Devica

Posao: Budite svesni da je za realizaciju nekih ideja bitno vreme, odnosno sklapanje još nekoliko kockica u profesionalnom mozaiku. Na dobrom ste putu, vreme radi za vas.

Ljubav: Planirajte neko zajedničko putovanje. Iskoristite odličan trenutak da se ponovo povežete i vratite jedno drugom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Povećan obim posla očekuje većinu Vaga i ovog utorka. Odredite prioritete i pokušajte da izbegnete verbalne sukobe kako sa poslovnim saradnicima tako i nadređenima.

Ljubav: Prolazni flert, novo poznanstvo, moglo bi da vam popravi raspoloženje tokom ovog dana.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Umesto da se bavite pričom koja ionako ne daje rezultate, poradite na tome da završite obaveze koje niste priveli kraju, nemojte da vas drugi opominju.

Ljubav: Savet bi bio da iskočite sa nekim interesantnim predlogom, otvorenim razgovorom ili zajednički negde otputujete i malo se opustite.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Strelac

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Strelčevima. Pored brojnih dobrih kontakata očekuje vas i kraći službeni put.

Ljubav: Slobodni Strelčevi mogu upoznati neku interesantnu osobu koja će pokrenuti tonu emocija kod njih. Postoji mogućnost ulaska u vezu, i savet je da ne budete preterano neodlučni.

Zdravlje: Rasipanje energije, dovoljno se odmarajte.

Jarac

Posao: Loša radna atmosfera oko vas uticaće i na kvalitet vašeg rada, pa vodite računa da ne napravite neke veće greške u papirologiji.

Ljubav: Oboje ste napeti, isključivi jedno prema drugom, posesivni i nervozni što nikako nije dobro i rezultira distancom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Potrudite se da smanjite fizičko opterećenje, nemojte se rasplinuti na više strana, kako biste izbegli veće trošenje energije nego što je potrebno a samim tim i propuste koji su takođe mogući.

Ljubav: Ukoliko želite da sebi priuštite osećaj zadovoljstva, budite krajnje fleksibilni prema dragoj osobi.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Budite spremni da strpljivo sačekate i ponovite nekoliko puta, makar one najvažnije poslovne poteze, ali nikako nemojte odustajati. Takođe vodite računa o komunikaciji sa bliskim saradnicima.

Ljubav: Veoma povoljne okolnosti na vašem ljubavnom horizontu ukazuju da treba da se opušteno i bez ustezanja prepustite uživanju u lepim trenucima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Jačajte imunitet, čuvajte se virusnih infekcija

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs