Astrologija

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JUN: Jedan znak posebno treba da se čuva preljube! Na opasnom ste terenu!

Blizanci spremni da daju sve od sebe, Ribe umorne od promena, Lav voli statičnost

Lifestyle
Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JUN: Jedan znak posebno treba da se čuva preljube! Na opasnom ste terenu!
Dnevni horoskop za 25. jun 2022. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Pozitivna energija i radni elan neće izostati ni ove subote kod većine Ovnova. Pripazite malo na moguće povećanje troškova.

Ljubav: Iznenadite dragu osobu nekim poklonom, izađite negde u provod, posvetite jedno drugom što više zajedničkih trenutaka.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla, izbegavajte gazirane napitke.

Bik

Posao: Bikovi bi trebalo ovaj prvi dan vikenda da se posvete sebi i opuštanju. Ugodite sebi.

Ljubav: Bilo bi dobro da ne isključite iz glave ljubavnu sferu potpuno, vrlo moguće je da vas tu očekuje neko prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Ne preterujte u konzumiranju vaše omiljene hrane i pića.

Blizanci

Posao: Ukoliko ste već isplanirali najveći deo današnjih obaveza potrudite se da ih realizujete, ali moguće je da vam iskrsne neka neodložna od ranije koju ste možda zaboravili.

Ljubav: Nikako nije povoljan dan za potezanje priča iz prošlosti, posvetite ih nekim vedrijim temama.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Rak

Posao: Povoljan dan je da se Rakovi izbore sa svim zacrtanim obavezama bez većeg opterećenja. Iskoristite dan i za druženje sa dragim prijateljima, prijaće vam pozitivna atmosfera.

Ljubav: Odličan dan je pred vama i na ljubavnom planu. Posvetite se opuštanju i uživanju u zajedničkim trenucima sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Opušten dan očekuje većinu Lavova, da se posvete prvenstveno onim aktivnostima vezanim za dugoročne planove. Očekuje vas podrška autoriteta.

Ljubav: Opušten i miran dan je pred vama za uživanje u romantičnoj atmosferi sa osobom koju volite. Budite nasmejani i vedri.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Vrlo je realno da tipične Device danas budu poslovno angažovane više od očekivanog, posebno ukoliko su vezane za poslove sa inostranstvom

Ljubav: Poziv za druženje i bolje upoznavanje može vam pristići od osobe koju ste nedavno upoznali preko društvenih mreža ili u krugu prijatelja.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vaga

Posao: Vagama će danas dosta vremena biti potrebno za aktivnosti vezane pre svega neke nezavršene formalnosti i papirologiju.

Ljubav: Bez naznaka nekih značajnijih dešavanja u vašem ljubavnom životu. Ipak, ne treba sedeti skrštenih ruku, pokrenite se.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Škorpija

Posao: Povoljan dan je pred Škorpijama da obave neophodne razgovore vezane za dugoročnije planove. Moguće je da vam pristigne i nova poslovna ponuda.

Ljubav: Trebalo bi da se posvetite zajedničkim planovima za godišnji odmor, možete zajedno otići i na neko kraće putovanje.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Nema razloga da se nervirate zato što i tokom prvog dana vikenda može iskrsnuti nešto što morate da završite. Sve se može postići uz dobru organizaciju.

Ljubav: Ova subota nije loša da se potrudite i prijatno iznenadite dragu osobu. Pokažite koliko vam je stalo.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost na otvorenom.

Jarac

Posao: Sve poslovne obaveze trebalo bi danas da vam budu u drugom planu. Posvetite se preko potrebnom odmoru, i uživajte u porodičnom okruženju.

Ljubav: Budite pripravni da adekvatno odgovorite na ljubavne signale koji vam mogu pristizati od osobe iz vaše ljubavne prošlosti, na koju ste možda i zaboravili.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Vodolija

Posao: Najviše aktivnosti će danas da vam bude usmereno na kuću i porodicu gde bi trebalo i najviše zadovoljstva da očekujete. Uživajte.

Ljubav: Pozovite zajedničke prijatelje ili rođake u posetu, družite se, prijaće vam.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Ovaj dan je kao poručen da ga posvetite druženju sa dragim prijateljima, izlasku, i preko potrebnoj relaksaciji. Organizujte neki izlet.

Ljubav: Moguće je sasvim neočekivano poznanstvo na sasvim neobičnom mestu ili pod neobičnim okolnostima. Uživajte.

Zdravlje: Moguća nešto slabija cirkulacija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs