Astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUN: Sve što možete danas, nikako ne ostavljajte za sutra!

Lav umoran, Bik ozbiljno zabrinut za posao, Vaga teži ljubavi

Lifestyle
08:28h Autor:

Ovan

Posao: Očekuje vas dinamičan početak radne sedmice, sa dosta papirologije i komunikacije sa saradnicima. Savet je da ne žurite.

Ljubav: Ukoliko najviše vremena posvećujete poslovnim obavezama i planovima, malo će vam ostati za ljubavna dešavanja, stoga očekujte kritike i izraze nezadovoljstva druge strane.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

Bik

Posao: Na samom startu ove radne sedmice potrebno je da obratite dosta pažnje na papirologiju, izveštaje, dokumentaciju, jer možete nehotice napraviti veće propuste.

Ljubav: Napetost i nervoza može se provlačiti kroz vaše partnerske odnose danas, pa treba poraditi na strpljenju i kompromisu, naravno ukoliko je to moguće.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Blizanci

Posao: U ovoj sedmici bi trebalo da završite sa obavezama koje već odavno započeli, jer je previše toga ostavljeno nedovršeno.

Ljubav: Po principu toplo – hladno može da funkcioniše ovaj vaš ljubavni dan. Malo fino malo nervozno.

Zdravlje: Unosite više tečnosti, vitamina.

Rak

Posao: Neke situacije na samom startu vas mogu izbaciti iz takta, što može izazvati dekoncentraciju i samim tim lošiju organizaciju.

Ljubav: Imate osećaj kao da se vrtite u krug. Nikako da postignete zadovoljavajuću atmosferu i opuštenost.

Zdravlje: Pad energije, iscrpljenost.

Lav

Posao: Ovu sedmicu obeležiće užurbanost i navrat – nanos funkcionisanje. Očekuje vas previše obaveza pase možete rasplinuti na više strana istovremeno.

Ljubav: Promenljiva osećanja i razmišljanja pratiće vas maltene tokom cele ove sedmice. Izbegavajte impulsivne nastupe i brzoplete odluke.

Zdravlje: Osetljivost grla, respiratornog sistema.

Devica

Posao: Mogli biste da očekujete informacije koje su izuzetno značajne i koje su vam neophodne da zaokružite neki poslovni proces koji ste već odavno započeli.

Ljubav: Potrebno vam je više opuštenijih trenutaka sa dragom osobom. Radite na tome zajednički, razbijte kolotečinu u koju ste možda upali.

Zdravlje: Potrebno vam je više odmora.

Vaga

Posao: Vage, obratite dosta pažnje na papirologiju, izveštaje, dokumentaciju jer možete nehotice napraviti veće propuste.

Ljubav: Voljena osoba je okrenuta svojim planovima i prioritetima i samo povremeno obraća pažnju na vas što vama ni malo nije dovoljno i čini da se osećate nervozno i neispunjeno.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpija

Posao: Dosta naporan početak radne sedmice je pred Škorpijama. Ne ustručavajte da zatražite pomoć.

Ljubav: Imaćete malo vremena jedno za drugo i oboje ćete biti okrenuti svojim poslovnim i finansijskim prioritetima.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Strelac

Posao: Svoju snagu trošite na više strana, a prave rezultate ili bar one kojima se nadate za sada ne vidite. Dobro razmatrajte svaku odluku, ponudu.

Ljubav: Manjak vremena i opterećenost poslom može biti razlog nedovoljne i neadekvatne komunikacije sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje: Pričuvajte se fizičkih povreda.

Jarac

Posao: Završavajte sve što imate od papirologije, da vas ne bi sustigli kratki rokovi, pa da na kraju radne sedmice imate problem zbog kašnjenja.

Ljubav: Sitne čarke i prepucavanja moguća su, ali neće bitno negativno uticati na vaše zajedničko funkcionisanje.

Zdravlje: Moguća slaba cirkulacija.

Vodolija

Posao: Na samom početku ove radne sedmice moglo bi doći do odlaganja ili pomeranja rokova kod nekih poslova, ili su mogući problemi sa papirima.

Ljubav: Slobodne Vodolije, vi ste u odličnom raspoloženju i bez problema održavate komunikaciju sa više osoba. Neka zabava traje.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Ribe

Posao: Dosta naporna radna sedmica je pred Ribama, ali se može pojaviti osoba iz prošlosti da vam značajno pomogne.

Ljubav: Mnogo toga biste vi promenili kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju, ali mora se priznati da ste zadovoljni i trenutnim odvijanjem situacije.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs