Neverovatno

MINI HABIB JE RUS KOJI NAS ZASMEJAVA SA INSTAGRAMA: Njegova priča je jeziva! On uopšte nije malo dete! (VIDEO)

To malo slatko lice koje je tako familijarno - nateralo nas je da se prepoznamo i viknemo "Ovako sam i ja izgledao kao mali"! Ali priča o takozvanom Mini Habibu nije uopšte smešna

Lifestyle
Autor:
MINI HABIB JE RUS KOJI NAS ZASMEJAVA SA INSTAGRAMA: Njegova priča je jeziva! On uopšte nije malo dete! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/hasbullamagomedova

Kada se pojavio Mini Habib, svi smo ga gledali na TikTok-u, a potom na Instagramu i ostalim mrežama. Fotografije sa njegovim likom mogu da se vide svuda.

Ovo je njegova životna priča:

Sigurno ste se ili nasmejali ili pomislili da je bezveze da se koriste fotografije i snimci deteta zbog zabave. Mali dečak u odelu i sa kapicom na glavu izgleda kao “starmali” pa oni neupućeni su govorili da je tužno izlagati dete ovakvim zadacima i izazovima.

Tu su i video prilozi u kojima vozi automobil i motor pa je bilo i smešno i čudno kako jedno dete da ume sve to i ko mu je dozvolio. Istina je drugačija.

Ipak, Hasbulla Magomedov, kako mu je pravo ime, nije dete već osamnaestogodišnjak iz Rusije. On ima genetski poremećaj zbog kojeg ima dečje karakteristike poput pištavog glasa i niskog rasta. Visok je 1.3 metara i kažu da je težak svega 16 kilograma. Često ga porede sa petogodišnjakom.

Rođen je u Mahačkalu, grad u Rusiji, u kojem živi oko 600 hiljada ljudi. U tom gradu rođen je i bivši UFC prvak u lakoj kategoriji Habib Nurmagomed po kojem je i dobio nadimak Mini Habib.

Neretko objavljuje videe kako upravo on nadjača ovog sportistu, pa su ih mnogi povezivali odnosno mislili da su u srodstvu. Zapravo su samo poznanici.

Kako je rekao za ruske medije, bloger je postao iz čiste zabave, a nije očekivao da će imati toliko fanova i da će mu ljudi prilaziti na ulici.

– Nisam zainteresovan da se ovim bavim duže vreme. Voleo bih da upišem teologiju i da to bude moj životni poziv. Vidim da ljude zabavlja sadržaj koji objavljujem, pa ću sigurno još neko vreme da snimam, ali mi to nije životni cilj – rekao je on.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs