Divno

Za celu porodicu! Deichmann donosi najlepše zimske popuste!

Neka počnu zimske radosti!

Lifestyle
Autor:
Za celu porodicu! Deichmann donosi najlepše zimske popuste!
Foto: Promo

Ako je upravo zima vaše omiljeno godišnje doba i jedva čekate da vreme provedete u aktivnostima na otvorenome, imamo odlične vesti za vas! Sniženja u Deichmannu ususret blagdanima izvrsna su prilika da pronađete kvalitetne termo čizme za celu porodicu. Sankanje i grudvanje bit će još lepše kada bezbrižno možete da zakoračite snežnim pejzažem! Razgledajte ponudu i pronađite termo i zimske čizme s kojima zimske radosti mogu odmah da počnu.

Dajhman
foto: Promo

Doček s puno stila!

Dali ste već isplanirali svoje novogodišnje veče? Bez obzira gde slavili, uz ponudu salonki po sniženim cenama u Deichmannu, osetićete se glamurozno i svečano! Udobne salonke sa sjajnim naglaskom, uvek tražene, elegantne crvene štikle ili zlatne salonke sa šljokicama? Izbor nije lak, ali ponuda u Deichmannu garantira da će svako da pronađe svoje idealne potpetice za ulazak u 2022.!

Dajhman
foto: Promo

Street elegancija

Razgledanje Božićnih svetala, uživanje u hrani i kuhanom vinu na gradskim ulicama zahtevaju toplu i udobnu obuću u kojoj ćete biti spremni na duge šetnje bez straha od hladnoće. Upravo takvu obuću, po sniženoj ceni pronašli smo u Deichmannu. Trendi gležnjače, ali i visoke čizme dolaze u više boja, a birati možete između ravnih modela, chunky čizmica te različitih visina pete. Nama su za oko zapeli klasični model braon čizmica na vezanje koje su nosive u svim kombinacijama, a tu su i elegantne crne gležnjače kao i čizmice s debljom potpeticom za stabilan korak!

Dajhman
foto: Promo

Sniženja u svim poslovnicama Deichmann traju od 14. 12. do 29. 12. kako biste na vreme pronašli sve modele obuće koja će vama i vašoj porodici trebati ove zime. Ponudu istražite na web stranici Deichmanna https://www.deichmann.com/RS/sr/shop/welcome.html

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs