fenomenalan

PREFINJEN I LUKSUZAN, A PRAKTIČAN I UDOBAN: Ovaj automobil zadovoljava sve vaše potrebe!

Automobil danas više nije samo luksuz i komfor, već potreba

Lifestyle
11:04h Autor:
PREFINJEN I LUKSUZAN, A PRAKTIČAN I UDOBAN: Ovaj automobil zadovoljava sve vaše potrebe!
Foto: Promo

Ubrzani tempo života nam nameće sve veći broj obaveza, a jedan četvrotočkaš nam umnogome pomaže da ih izvršimo dosta brže i jednostavnije, bez nerviranja i čekanja, bez da zavisimo od drugih.

Izbor automobila pre svega zavisi od prednosti koje nam nudi određeni model i performansi koje garantuju uživanje u svakoj vožnji. Jedan od automobila koji ispunjava sva vaša očekivanja i potrebe svakako je novi Mazda CX-30 e Skyactiv X GT Plus Style Luxury Safety.

Iz samog naziva modela vidimo dve izuzetno važne stvari – bezbednost i luksuzan dizajn, a skyactiv X odnosi se na revolucionarni motor sa neverovatnih 186 konjskih snaga.

Ovaj Mazda model izdvaha se i po Kodo dizajnu, koji je izuzetno cenjen u Japanu, te automobil odlikuju čiste i glatke površine, zbog kojih ovaj automobil dobija autentičan, ali elegantan izgled. Dolazi u devet različitih boja, pa svaki kupac može da izabere pravi model za sebe, koji će zadovoljiti i estetske potrebe.

Mazda
foto: Promo

Unutrašnjost je takođe nešto što će vas ostaviti bez daha kod nove Mazde. Vozač i ostali putnici uživaće u prostranom, komfornom prostoru, a prefinjeni naglašeni detalji enterijera, koji dolaze u dve različite boje, odaju utisak luksuza u kojem je milina provozati se.

Jedinstveni motor koji misli i na životnu sredinu i na vaš džep

Jedna od najvažnijih karakteristika ovog automobila svakako je revolucuonarni benzinski motor, nastao kao rezultat dugogodišnjeg traganja za idealnim menahnizmom unutrašnjeg sagorevanja koji u najmanjoj mogućoj količini zagađuje životnu okolinu. Tajna je u paljenju pomoću svećice, koje kontroliše kompresijsko paljenje. Dolazi do većeg broja obrtaja i češće emisije, a rezultat je, između ostalog, i manja potrošnja goriva.

Bezbednost na prvom mestu

Nova Mazda vas upozorava na potencijalne opasnosti na putu i pomaže da se spreče nesreće! Naime, nova tehnologija prati vozača i, na primer, ako dođe do pospanosti, aktivira se infracrveno svetlo i kamera, koji će razbuditi pospanog vozača. Takođe, ovaj automobil vas upozorava na sve eventualne prepreke koje se nalaze oko njega. Takođe, tu je poseban sistem koji izoluje spoljašnju buku i čini da se putnici osećaju još udobnije.

Nova Mazda CX-30 nedavno je dobila 5 zvezdica na testiranju sigurnosti Euro NCAP-a. Dobila je čak 99 odsto bodova kada je u pitanju zaštita odraslih putnika!

Kada se u obzir uzmu sve ove sjajne karakteristike nove Mazde, nije ni čudo što je mnogi biraju za svoj novi porodični auto! Među njima su i glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina, kojima se ovaj gradski SUV dopao na prvu vožnju i koji savršeno zadovoljava sve njihove potrebe.

Mazda
foto: Promo

Mazda CX-30 uklapa se kako u gradske sredine, tako je sjajan saveznik I ako živite van grada. Zbog komforne unutrašnjosti I prostranog gepeka, savršen je porodični auto za putovanja, ali I pravi gradski mangup na četiri točka, na kojem će vam svako pozvadeti. Zato ga Tamara i Petar preporučuju svima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs