gledajte obavezno

Uzbudljiv serijski program ove jeseni na Superstar kanalima!

Telekom Srbija ponovo donosi najbolje domaće serije na male ekrane

Lifestyle
Autor:
Uzbudljiv serijski program ove jeseni na Superstar kanalima!
Foto: Monte Royal Pictures promo

Nakon tropskog leta, koje je većina nas provela aktivno, sa temperaturnim osveženjem stiže nam novi talas kvalitetnih domaćih serija u produkciji Telekoma Srbija, koje će učiniti da jesen ispred malih ekrana provedemo ušuškani uz živopisne zaplete i senzacionalne sadržaje.

Upoznaćemo zagonetne likove dugoočekivanih serija i priče koje će biti neiscrpna tema za duge jesenje večeri, dok će se neke od omiljenih TV priča od ranije nastaviti u vidu novih sezona.

Prva serija čije emitovanje počinje u jesenjoj programskoj šemi je „Dug mora“. Prethodne godine opčinila je gledaoce svojom neobičnom pričom i hipnotišućom atmosferom, a od 3. septembra svakog petka od 21 čas njeni verni ljubitelji moći će da prate drugu sezonu serije na kanalu Superstar.

Dug na moru
foto: Monte Royal Pictures promo

Radnim danima u istom terminu, gledaoci će se zabavljati uz „Avionidžije“, luckastu ekipu koja će večeri začiniti humorom, strašću, ali i putovanjima i avanturama, koje će nam zasigurno svima nedostajati tokom hladnijih dana.

Aviondzije
foto: Hype production promo

Superstar kanal je za vikende od 21 čas pripremio premijum seriju inspirisanu jednim od najintrigantnijih događaja u poslednjih nekoliko godina, prožetu mistikom i nadrealnim elementima – seriju „Pevačica“.

Milica Pavlović i miloš Timotijević
foto: Irena Canić

Žanrovski inovativna, ova serija zasigurno će prikovati gledaoce za male ekrane i učiniti jesen u toplini doma napetom i uzbudljivom.

Pored ekskluzivnog sadržaja koji će se prikazivati na Superstar kanalu, Telekom Srbija pripremio je još jedno iznenađenje u vidu lansiranja novog kanala Superstar 2 (nekadašnji Star kanal) na kojem će se takođe emitovati kvalitetan filmski i serijski sadržaj, kao i reprize domaćih sadržaja sa Superstar kanala.

Ove jeseni vaše je samo da pripremite šolju tople čokolade, omiljeno ćebe i daljinski upravljač, a Superstar kanali pobrinuće se za vrhunsku zabavu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs