Sve na jednom mestu

Saveti za brži odabir poklona i dekoracije

Vreme ne možemo kupiti, ali ga u Jumbu možemo uštedeti

Lifestyle
Autor:
Saveti za brži odabir poklona i dekoracije
Foto: Depositphotos / Promo

Volimo darove cele godine. Kada su praznici u pitanju dodatno se potrudimo da iskažemo ljubav i zahvalnost onima koje volimo. Ali, nije uvek lako to pronaći vreme da se nađe sve što se želi. Zato je veoma važno da kupujemo pametno i da biramo radnje gde sve možemo naći na jednom mestu. Jumbo nudi široki asortiman poklona za sve prilike i uzraste, ali i praznične dekoracije što ga čini idealnom destinacijom za kupovinu u ovo doba godine. U katalogu pogledajte deo asortimana.

Umetnost odabira pravog poklona

Došao je i taj period, zimski i praznični, Deda Mraz je upregao irvase i krenuo iz Laponije u svoju godišnju misiju širenja radosti širom sveta. Pa zašto mu se ne bismo pridružili? A kako su naši prijatelji i porodica naš ceo svet, počnimo baš od njih. Iako kupujemo za ljude koje najviše volimo, nije uvek lako odabrati idealan poklon. U tim situacijama, trebalo bi detaljnije razmisliti o osobi kojoj kupujemo poklon. Setiti se njenih navika, hobija, šta voli, čime se bavi, o čem najčešće priča… Da li voli putovanja ili možda ima psa? Uživa li u crtanju ili dobroj muzici? Da li je esteta pa voli da je prostor u kome boravi lepo dekorisan? Kada odgovorimo na sva ova pitanja, doći ćemo do poklona koji će izmamiti veliki osmeh na licu, ali i u srcu naših voljenih, jer će znati koliko smo se potrudili.

Svi pokloni na istoj adresi

Kada smo osmislili idealne poklone, trebalo bi naći vremena da se oni i kupe. Nažalost, vreme je ono što ne može da se kupi - ali zato može da se uštedi! Jedan od načina za to je da prilikom praznične kupovine odemo tamo gde je ponuda najveća i najkvalitetnija. A u Jumbu je praznik svaki dan - pa postoji bogat asortiman novogodišnjih proizvoda za sve uzraste. Samo pogledajte oko sebe i videćete da možete pronaći sve što vam je potrebno na jednom mestu!

Jumbo
foto: Depositphotos / Promo

Od novogodišnjih jelki, preko dekoracija za kuću za celu godinu, do maskenbalskih kostima za decu i odrasle, ali i iznenađenja za vaše kućne ljubimce! Izbor je na vama. U novogodišnjem Jumbo katalogu možete pogledati deo asortimana, dok na facebook i instagram stranicama možete pročitati više o najnovijim i najatraktivnijim artiklima.

Radost za najmlađe

Kada je reč o poklonima za najmlađe, pravo carstvo igračaka za klince i klinceze možete naći u Jumbu. Roboti, lutke, automobili, muzičke igračke, plišane mede, kocke… Izbor je toliki, a na vama ostaje samo da štiklirate stvari sa spiska želja vaših mališana. A ti pokloni predstavljaju mnogo više od samih igračaka - jer kroz razmenu bliskosti i zajedničko vreme provedeno u igri sa detetom, učinićete da ono svoje detinjstvo pamti kao srećno i ispunjeno nežnošću.

Novogodišnja kupovina je nešto u čemu svi treba da uživamo, putem koje možemo da iskažemo svoju ljubav i pokažemo drugima da cenimo što su tu. Da cenimo njih. Razmena prazničnih poklona više nije samo znak pažnje, već i razmena pozitivne energije, dobrih vibracija i zahvalnosti za sve učinjeno tokom čitave godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs