Poslednje epizode

Napeto finale serije 12 reči: Da li je poverenje važnije od pravila?

Da li se bliži kraj imperiji mafijaškog bosa Žarka Čečerine ili će „đavolji advokat“ Tomislav Grubor ipak uspeti da svog klijenta spase zatvora?

Lifestyle 25.12.2020. - 12:37h Autor: Promo
Foto: Promo

 

Nakon deset uzbudljivih epizoda, ovog vikenda na Superstar kanalu očekuje nas finale kriminalističke drame „12 reči“. U poslednje dve epizode, koje su na programu u subotu i nedelju od 21 čas, likovi sa obe strane zakona prinuđeni su da biraju između pravde i lojalnosti, a njihovi neočekivani izbori promeniće tok ove uzbudljive priče u kojoj se advokatura i sudstvo prepliću sa organizovanim kriminalom i sajber biznisom.

 

Da li se bliži kraj imperiji mafijaškog bosa Žarka Čečerine ili će „đavolji advokat“ Tomislav Grubor ipak uspeti da svog klijenta spase zatvora? Kome će pripasti milioni u bitkoinima koji leže iza 12 reči poznatih samo Robertu? Da li je uopšte moguće okrenuti leđa kriminalu i krenuti ispočetka?

12 reči
foto: Promo

Neočekivanipotezi Miloša, Dušana, Nemanje, Sare i Tijane pokazaće nam da likovi koje smo mislili da poznajemo nisu isključivo dobri ili loši, već samo obični ljudi rastrzani između ličnih ambicija i pravih izbora.

 

Ako je suditi po utiscima publike, ova kriminalistička drama u produkciji Telekoma Srbija i Public filma nadmašila je sva očekivanja i svrstala se u red serija koje po scenariju i produkciji mogu parirati svetskim ostvarenjima ovog žanra. Veliku ulogu u tome imali su Viktor Savić, koji maestralno tumači lik mladog advokata uvučenog u igru krupnog kapitala i Tika Stanić kao njegov iskusni mentor. Pored njih, doprinos uspehu serije svojim glumačkim umećem dali su i Nikola Pejaković, Ivana Vuković, Filip Đurić, Filip Đuretić, Marija Bergam, Denis Murić, Nebojša Milovanović, Petar Novaković, Slobodan Ninković, Branka Pujić, Davor Golubović i mnogidrugi.

12 reči
foto: Promo

Zahvaljujući svima njima, kompleksni likovi sa obe strane zakona osvojili su srca publike koja sa nestrpljenjem čeka predstojeći vikend na Superstar kanalu kada će u napetom finalu saznati šta pobeđuje kada se sukobe pravda i lojalnost.

 

Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...