Šta nam donosi sutrašnji zvezdani aspekt

Burni sudar Venere i Jupitera 26. avgusta: Spremite se za haos!

26. avgusta imamo zanimljiv aspekt na nebu, aspekt koji vodi u preterivanja svake vrste. Bićemo skloni aferama, zabranjenim ljubavima, toksičnim odnosima... Tu su i zaletanja i bespotrebni i veliki troškovi, s pokrićem ili bez

Lifestyle
Autor:
Foto: Shutterstock

Jupiter i Venera simbolizuju i užitke svake vrste. Preterivati i prekomerno uživati možemo i u hrani i u piću. A tome svemu reći NE definitivno neće biti opcija.

 

Jupiter simbolizuje veliku sreću i obilje, a Venera isto to, ali u manjem formatu. I kada se nađu u situaciji kao sada, da svako od njih dvoje vuče na svoju stranu (opozicija) – eto "haosa".

Ovako udruženi podstiču u nama mišljenje i osećaj da možemo i zaslužujemo i bolje i više. Da je trava u susednom dvorištu zelenija, a voćka slađa. Tako oni u vezama mogu poželeti nešto "slađe". A nakon što aspekt prođe – može im ostati gorak ukus u ustima. Oni koji su sami vrlo lako bi mogli preceniti udvarača i potom ostati razočarani. Ili iskorišćeni. A svi zajedno bićemo skloni aferama, zabranjenim ljubavima, vezama sa zauzetim osobama.

 

I Jupiter i Venera osim ljubavi nose simboliku i materijalnih vrednosti i novca u našim životima. Zato nam sledi period preterivanja i na finansijskom planu. Zatrčavanja i /ili bespotrebni i veliki troškovi sa pokrićem ili bez.

 

Jedino oni koji dugo čekaju da im se neko iz prošlosti javi mogli bi imati svojih pet minuta. Naime, Jupiter je retrogradan, u karmičkom znaku je i s aktivacijom mesečevih čvorova mogli bi dočekati poziv, poruku ili viđenje s bivšima.

 

Konačan ishod zabisi od ličnog horoskopa, ali svakako ne ponavljati greške iz prošlosti. Zaboraviti na ljubomoru, posesivnost, kontrolu i sukobe ! U protivnom, opet sledi zahlađenje, udaljavanje i raskid.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...