PRECIZNA ASTRO PROGNOZA

Veliki godišnji horoskop za Devicu za 2020. godinu

Zvezde od vas ove 2020. godine traže da pokušate da ovu godinu učinite odličnom, bez obzira na to šta još treba da uradite

Lifestyle
12:02h Autor:
Veliki godišnji horoskop za Devicu za 2020. godinu, Foto: Printscreen / Adria Media Tv

Prema zvezdama za 2020. godinu, ovo je osnažujuća godina da otkrijete ko ste i to u vašim najdubljim oblastima. Moćićete investirati u posao i način rada u kome vam je najviše ugodno. Nove navike i rutine u oblasti zdravlja, koje uključuju fizičku kondiciju kao i način ishrane mogu učiniti da istražite radosti života oko vas, piše conopljanews.net

 

Bićete zauzeti pomažući drugima da nauče koristite svoje živote na najbolji način i prihvatanju sopstvenog života, uključujući ograničenja kao i darove koje život nosi.

 

Posao i karijera

 

Promene koje ste napravili prošle godine na poslu uticaće i na ovu godinu. Vaš život će manje-više funkcionisati na isti način kao i prošle godine, ali sa nekoliko manjih promena. Verovatno ćete stvari jasnije videti i moći ćete se uopšte bolje fokusirati.

 

Vaše prirodne veštine verovatno će zasijati ove godine. Koristite ih kad god možete i bićete primećeni na poslu. Horoskop za 2020. takođe vam predlaže da takođe obratite pažnju na praćenje vašeg budžeta ove godine. Imaćete dovoljno novca da platite sve svoje troškove kao i da nešto uštedite za budućnost.

 

Vaša karijera bi mogla naglo da se promeni i mogli biste imati potpuno novi svet kada je posao u pitanju. Čak i ako ne promenite karijeru, promenićete način na koji ste radili svoj posao. Sve će doći sa bljeskom i neočekivanim rezultatima. Ali pripazite da ne dođe do pogrešne komunikacije u vašim profesionalnim odnosima kao i u vašim prisnijim vezama. U vazduhu se oseća uzbuđenje i očekivanje. Uživajte, jer to niste osetili neko vreme.

 

Nešto novo što bi moglo iskrsnuti i pojaviti se 2020. godine je promena vašeg uobičajenog pažljivog rukovanja finansijama, tako da ćete preuzimati više rizika. To je dobar trenutak u vašem životu za novac i resurse, za kupovinu i prodaju, imovinu i obaveze. Uživaćete u žetvi povećanog rizika koji preduzimate do rane jeseni kada ćete privlačiti novac. Moglo bi se pokazati da je to vreme privlačenja finansijskih sredstava izdaleka. Vreme testiranja dogodilo se kraje 2019. godine i vi sada želite da imate solidnu finansijsku situaciju i jak temelj ispod vas.

 

Ljubav

 

Ako ste voleli svoj ljubavni život prošle godine, onda ste srećni. Ako vam stvari dobro idu, onda nema potrebe da menjate ono što radite. Ako ste pronašli nešto što vam odgovara, trebali biste dati sve od sebe da to očuvate. Ako niste voleli svoj ljubavni život prošle godine, ove godine morate neke stvari da promenite.

 

Možda niste dobro komunicirali sa svojim partnerom ili ste možda samo bili sa pogrešnom osobom. Izvršite sve promene koje morate da izvršite da biste bili srećni. Mnogo prilika će vam doći na put da promenite svoj odnos ako to bude potrebno. Prilike će vam takođe doći ako želite da poboljšate svoje odnose sa prijateljima i članove porodice. Uvek razmislite pre nego što počnete da pričate, bez obzira s kim razgovarate i sprečićete puno mogućih problema.

Moguć je preokret u vezama u 2020. godini. Jednostavno se odlučite za glavni remont vaše veze i jednostavno odbacite sve što vam nije od koristi. Događaji u vezi i brzi zaokreti će se dešavati naizgled bez razloga, brzinom munje.

 

Vreme je novih početaka i oni će vam doći kao bljeskovi, slučajni susreti i možete primetiti da će vas privlačiti neke ekscentrične i neobične osobe. Usponi i padovi u odnosima biće na vidiku ove godine. Na kraju godine zapravo biste se mogli vratiti unazad i ponovo započeti neku vezu iz prošlosti.

 

Zdravlje

 

Godina može početi nekim opterećenjem za vas i vi ćete brzo napraviti potrebnu korekciju da se vaše zdravlje vrati na pravi put. Zdravstvenih problema neće biti previše ove godine, jer ćete imati, što se kaže, čist vazduh za aktivan i uzbuđujući život i jednostavno ćete vibrirati dobrim stanjem.

Imate prirodnu osobinu da brinete o zdravlju, a ove godine se baš i nećete truditi oko toga. Dobro zdravlje ove godine biće vam kao nagrada za prethodne godine discipline. Vaš stav će odrediti i vaše zdravlje. Sredinom 2019. godine došlo je do preokreta u vašem životu, a 2020. godina je vreme da se pripremite za to.

 

Device, imaćete mnogo energije ove godine, koju ćete verovatno koristiti za neke važne stvari koje će vam trebati na poslu kao i unutar vašeg doma. Od suštinskog je značaja da često vežbate ove godine da biste ostali u dobroj formi. Takođe će vam pomoći i briga o samom sebi da se spreče mnoge bolesti i povrede. Međutim, pokušajte da ne preterujete i ne prelazite preko svoje granice ili se inače možete slomiti.

 

Zaključak

 

Vi ste uredna i pažljiva osoba koja traži red i savršenstvo u svemu. Želite da služite i pomognete na praktičan način, vama više odgovara da budete pomoćnik nego da budete glavni. Kritični ste i imate oko za detalje. Smisao vašeg života je da vodite računa o malim poslovima koji pomažu u sastavljanju veće slike nečega. Zbog toga se možete izgubiti u nepotrebnim detaljima, da budete izgubljeni u analizi.

 

Stoga morate naučiti sposobnost razlikovanja. Vaša svrha je da pomognete i budete od koristi, ličnim intervenisanjem u živote drugih ljudi. Vi ste generalno korisna osoba koja voli da obavlja poslove. Najbolji ste tamo gde su potrebni metoda i rutina, što vas čini odličnim istraživačem, analitičarem ili tehničarem. Zbog toga što ste ovisni o navikama i rutini, vi ste predvidljivi i postajete uznemireni ako vam je to poremećeno. Želite da ljudi rade stvari na vreme i da imaju rutinu. Ako to ne urade, nateraćete ih ili ćete se razboleti. To se vidi u vašoj ishrani i dnevnoj rutini. Zdravlje i ishrana su vam jako bitni.

Takođe možete biti vešti u zanatskim oblastima. Imaćete koristi od obučavanja u nekim oblastima. Pošto ste takav perfekcionista, važno je da shvatite da drugi nemaju vaše standarde savršenstva i higijene. Uzroci i posledice biće izuzetno važni u vašem životu ove godine. Osećaćete se impulsivnije, ali pokušajte da ne delujete tako.

 

Verovatno da ćete deliti svoje emocije i unutrašnja osećanja ove godine. Ova godina će doći i sa dobrim i sa lošim posledicama vaših postupaka, kao i sa dobrim i lošim stvarima koje su van vaše kontrole tokom Retrogradnog Merkura 2020. godine a to će biti:

 

■ 18. Februar 2020. (Vodolija) – 9. Mart 2020. (Ribe)
■ 19. Jun 2020. (Blizanci) – 11. Juli 2020. (Rak)
■ 16. Oktobar 2020. (Vaga) – 2. Novembar 2020. (Škorpija)

 

Zvezde od vas ove 2020. godine traže da pokušate da ovu godinu učinite odličnom, bez obzira na to šta još treba da uradite. Pazite na sebe, porodicu i svoje najmilije. Ako uradite sve ove stvari, onda bi vam godina trebala da bude berićetna.

 

Snovi su vam doneli nagoveštaje i dodire proročanstva vaše budućnosti. Oni su vam omogućili da vidite i zadržite ono što ta budućnost donosi, a 2020. godina menja fokus i čini prijateljstva i vaše najvažnije želje jako bitnim poljem vašeg života. Novi ljudi, novi snovi i nove avanture su snažan motivator.

 

Stara prijateljstva koja su prerasla njihovo mesto u vašem životu mogu osloboditi. Stari snovi koji više ne odgovaraju njihovoj svrsi mogu se zatvoriti. Neki novi povod može brzo da dovode do potpuno novog kruga saradnika i drugova i do otkrića novih prijatelja koji će vam pomoći da otkrijete novog sebe.

Zvezde vam kažu da ćete ove godine debitovati u neverovatnom zamahom u poslovnog domena, a posebno u važnim ličnim akvizicijama. Može se raditi o kući, nasledstvu ili vrlo važnom dobitku koji su Device čekale dugo vremena.

 

Usredsredite pažnju na porodični život. Jupiterovo putovanje kroz kuću porodice i domaćeg života daje vam podsticaj da promenite svoj dom, obnovite ga ili čak da ga proširite. Vašu porodicu možete proširiti i dodavanjem novih članova.

 

Možda ćete trebati da pokažete razumevanje za neku situaciju u vezi vaših roditelja ili njihovih roditelja. Bez obzira na probleme koje trebate da rešite, stvari će se kretati ka rešavanju sukoba i razumevanju nekih stvari koje su vam se u nekom momentu činile neprihvatljivim.

 

Stvaranje pozitivnog životnog okruženja, ne samo kod kuće, već i u vašem srcu, je rešenje za sve probleme. Dajte sebi više vremena da se opustite i napunite baterije, za isceljenje i pronalazak unutrašnjeg mira. Raspoloženje Devica je odlično u prvih devet meseci 2020. Imajte više vere u svoje snage, imajte opušteniju perspektivu, imate smisao za humor, zabavite se kad god možete i nasmejte druge ljude.

 

Venera u prividnom retrogradnom kretanju aktivira se u kući putovanja, nakon čega će se pomeriti u kuću novca. Možda ćete naići i na neke sankcije. Pokušajte da usmerite pažnju na svoj rad, jer se mogu dogoditi neke greške, zato pripazite.

 

Jupiter i Uran ujedinjuju svoje napore sa Saturnom kako bi pomogli Devicama u ulaganja u nekretnine i u druge operacije zasnovane na ozbiljnosti, trudu i dugotrajnj strategiji. Ali Jupiter, Saturn i Uran deluju neskladno kada sakupljaju energije sa Plutonom i ta kombinacija može biti štetna u slučaju spekulacija ili pokušaja da se domognete novca koji nemate, kao i rasipanja novca na razna uživanja i neke kratkortrajne stvari.

 

Horoskop mesec po mesec

 

■ Devica Januar 2020: Januar 2020. idealno je vreme za započinjanje novih poduhvata ili promenu posla.

 

■ Devica Februar 2020: Februar 2020. godine biće ispunjen iznenađenjima i situacijama koje nisu u vašoj kontroli.

 

■ Devica Mart 2020: Mart 2020. je pravo vreme za uspostavljanje novih prijateljstava i uspostavljanje kontakta sa ljudima koje ste zaboravili ranije.

 

■ Devica April 2020: April 2020. biće mešoviti mesec kada ćete krenuti sa pozitivnom notom, ali bićete usporeni krajem meseca.

 

■ Devica Maj 2020: Maj 2020. biće težak mesec za Device. Vi generalno nećete biti sigurni u odluke koje donosite.

 

■ Devica Jun 2020: Juni 2020. godine je mesec kada ćete se ponašati protiv svoje prirode i biti u iskušenju da donesete ishitrene odluke. Zato pripazite.

 

■ Devica Jul 2020: Juli 2020. je dobar mesec da pogledate u svoje unutrašnje ja i pronađete odgovore za svoje mentalno blagostanje

 

■ Devica Avgust 2020: Avgust 2020. je mesec kada će vam um biti u miru i moći ćete da donesete važne odluke bez ikakve sumnje.

 

■ Devica Septembar 2020: Septembar 2020. pravo je vreme za razvijanje boljih odnosa sa porodicom.

 

■ Devica Oktobar 2020: Oktobar 2020. biće odličan period za pomoć drugima.

 

■ Devica Novembar 2020: Novembra 2020. videćete da vodite srećan i uspešan život na način na koji vi želite.

 

■ Devica Decembar 2020: Decembar 2020. biće ispunjen smehom i radošću, jer ćete biti uzbuđeni zbog različitih događaja u vašem životu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs