saopštenje za javnost

Super vest za sve stanovnike glavnog grada i okoline: Otvoren Supernova kutak za Beograđane!

Obavezno posetite novo prodajno mesto Supernove u tržnom centru Delta City

Lifestyle
Autor:
Foto: Promo

Beograd, 16. decembar 2019. godine – U tržnom centru Delta City, otvoreno je novo prodajno mesto Supernove u kojem će svi stanovnici glavnog grada i okoline moći da odaberu usluge televizije, interneta i telefonije.

 

Na ovaj način, Supernova se približava korisnicima i omogućava im da prilikom obavljanja redovne kupovine, svrate i odaberu paket usluga bez kojih je savremeni način života nezamisliv.

foto: Promo

Za pomoć oko odabira paketa u skladu sa njihovim potrebama i životnim stilom, korisnicima su na raspolaganju i ljubazni poslodavci koji će ih bliže upoznati sa svim prednostima Supernova paketa.

 

U ponudi Supernove nalazi se više od 200 TV kanala, super brzi internet, ali i neograničeni minuti u okviru Supernova i mts mreže. Korisnike će posebno obradovati usluga „TV po tvom“ koja omogućava gledanje televizije na do tri mobilna uređaja, vraćanje programa do 72h unazad i super naslove u Video klubu. A super vest za sve nove korisnike je to da su Supernova paketi i dalje na fantastičnoj promociji „6 meseci za 1 dinar“, a dostupni su i bez ugovorne obaveze.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...