nedeljom u 21 h na superstar tv

Najava pete epizode serije Dug moru: Odlazak

Šta nas čeka u narednoj epizodi

Lifestyle
Autor:
Najava pete epizode serije Dug moru: Odlazak
Foto: Printscreen

U narednoj epizodi serije „Dug moru“, u nedelju od 21 čas na Superstar TV kanalu, Periša odlazi u Tivat, jer u Porto Montenegru ima sastanak sa Ćaletom od kojeg očekuje pomoć. Ali ne očekuje da će se pojaviti i Milutin kojeg Ćale nagovora da odloži Periši dug. Zejova smrt odražava se na sve meštane. Izazvani tim šokom i tugom, naši junaci počinju da se bave svojim životima.

foto: printsreen

Renko želi da kaže Anđi da se zaljubio u Juliju, ali ga Anđa preduhitri i kaže da ide, jer među njima je velika razlika u godinama. Ipak, biva srećna kada Renko ipak legne pored nje u krevet. Devojčica dovodi Đorđa do mesta na kom se on sretne sa svojom pokojnom kćerkom. Đorđe je srećan i uznemiren time što vidi Evu, koja ga uči životu. Đorđe od Eve saznaje kako je stradala. Za to vreme Rnjo i Olga se svađaju oko kamena koji je Olga uzela iz tunela i ne želi da mu ga vrati. Nakon toga, Olga saopštava ocu i tetki da je odlučila da ode za Beograd.

foto: Printskrin

Nove epizode serije „Dug moru“ premijerno se prikazuju nedeljom od 21 čas na SuperstarTV kanalu koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs