čelične lejdi

Jaka žena je kao stena, izdržaće sve udarce: Ali ne može svaki muškarac da se nosi sa njom!

Snažna žena je sve što poželi da budež

Lifestyle 03.10.2019. - 19:54h Autor: Stil/Jakažena.com
Foto: Shutterstock

Nije lako biti žena, pogotovo u ovom vremenu kada je sve na njenim leđima. Gomila obaveza koje mora na ovaj ili onaj naćin da završi i niko je ne pita da li ona to može jer se to podrazumeva.


Ona mora biti sve što svako pomisli, ali ona je pre svega žena. Koja može sve samo ako poželi. Kažu, one su teške, ne razumeju ih zapravo. i nije lako nositi se sa ženom koja je snažna i jaka.


Jaka žena sve može da izdrži i tačno zna šta želi od života. Probala je i limun, ali i slatko grožđe, te zna da prepozna dobro od lošeg. Ona je žena, dama sa stavom i heroj. Nju je teško osvojiti, ali imati je kraj sebe je veoma lepo. Znaju da vole, ali znaju i da odu ukoliko vide da to nije ono u šta su verovale. 

 

Njima nije problem ni da budu same jer znaju da cene svoju slobodu. One neće biti sa prvim muškarcem koji se pojavi. One čekaju pravog u čijem zagrljaju će procvetati.  Njima treba muškarac sa kojim će biti žena, a ne sluškinja. Muškarac koji će znati da ceni taj dragulj koji je dobio u ruke. Jaka žena je sve samo ne paćenica koja će da moli za ostatke i mrvice ljubavi.

 

Jaka žena bar jednom u životu uradi ovo: Ono što nisam postigla, nisam ni mogla!

foto: Shutterstock


Ona ce da prođe i pakao ali zna kako da to iskoristi u svoju korist. Biti sa jakom ženom je privilegija i čast jer ona ume da usreći muškarca.

 

Jake žene znaju da pokažu emocije onda kada je to potrebno i kada prepoznaju da će im biti uzvraćene.

 

Ali ukoliko je slomite i pored svega što je uradila za vas, ona će posrnuti kada odete, srce ce joj krvariti ali neće pući. Ona zna kako da ga izleči.

Previše puta je bila ranjena i život je naučio da izdrži i nemoguće. Tačnije za nju ne postoji nemoguće.

 

Jaka žena ne toleriše ovih 5 stvari: Iseći će svaki vaš pokušaj u korenu!

 

 

 

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...