Metro Cash & carry

8.10. obavezno pogledajte ovu platformu i dobićete mali poklon!

Znate onaj osećaj kada uđete u lokalni kafić pa ne treba ni da poručujete kafu?

Lifestyle
Autor:
8.10. obavezno pogledajte ovu platformu i dobićete mali poklon!
Foto: Promo

Imate svoje mesto, već znaju šta pijete, u kojoj šoljici da vam je posluže i da li treba da vam donesu i malo hladnog mleka sa strane? Ili kada uđete u lokalnu prodavnicu u kojoj svaki dan kupujete namirnice, a nije radnja iz velikog lanca, pa vam prodavac spakuje i lizalicu za dete? Ili u knjižari besplatnu olovku uz sveske koje ste kupili?

To su "male pažnje" koje nas kupuju, koje nas čine da se osećamo dobrodošlima i domaćima. E to je taj neprocenjiv osećaj. Biti domaći!

Šta je novo u kraju, da li znate?

Da li znate da li se u vašem komšiluku otvorio neki novi kafić ili radnja? Da li komšiluk u kom ste nedavno otvorili svoju radnju ili restoran znaju da postojite i da radite? Ako još uvek dolaze samo prijatelji i čekate prave mušterije/goste, vreme je da se postavite na mapu vlasnika sopstvenog biznisa i proslavite 8.10. – Dan sopstvenog poslovanja!

foto: Promo

Na istoj platformi i svi mi možemo da nađemo šta se novo otvorilo u komšiluku. Ako ste u svom komšiluku već "domaći", obradujte mušterije/goste specijalnim ponudama, jer METRO Cash & Carry i vama izlazi u suret u kreiranju tih ponuda. Bilo bi lepo da vratimo poverenje i dobrotu u svoj komšiluk i podržimo jedni druge, da zajedno stvorimo bolji ambijent za razvoj malog biznisa, ali i lokalne zajednice.

foto: Promo

Zato proslavite Dan sopstvenog poslovanja i kažite "hvala" svojim vernim kupcima. Komšije, posetite platformu i pogledajte gde možete naći svoje "poklončiće" samo tog utorka - 8.10. 2019. Slavite zajedno uspeh!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs