Svi su na Supernovi, ali gde je nestao Torbica?

Glavni arhivator Čvarkov pristao je na novinu u svojoj radnoj jedinici

Lifestyle 19.09.2019. - 09:38h Autor: Promo
Foto: Promo

Sigurno ste ovih dana zapazili da se rasejani Boškić i ćudljivi Čvarkov pojavljuju u nesvakidašnjim i zabavnim situacijama kao akteri novog TV spota.

 

I sigurno ste se zabrinuli zašto nema Dragana Torbice bez koga je tim najpoznatijih arhivatora u Srbiji prosto nezamisliv!


Međutim, prostora za brigu nema. Harizmatični i uvek nasmejani Ličanin, Dragan Torbica, dobio je radni zadatak da „namesti antenu“ kako bi u pauzama posla „vredni“ arhivatori pratili raznovrsnu i kvalitetnu ponudu Supernove sa preko 200 TV kanala vrhunskog zabavnog, edukativnog, informativnog, kao i kompletnog sportskog programa. Glavni arhivator Čvarkov, pristao je na ovu novinu u svojoj radnoj jedinici najviše iz razloga jer su Supernova paketi i dalje na fantastičnoj promociji – 6 meseci po 1 dinar.


Kako smo uspeli još da saznamo, nakon što je obavio svoj zadatak, Torbica je otišao da aktivira Supernova paket i u svojoj kući, kako bi njegova Smiljka uživala u bogatom serijskom sadržaju FOX, HBO i Superstar TV kanala, a posebno novog kanala TDC, sa njenim omiljenim turskim serijama. A ukoliko gospođa Torbica slučajno propusti neku od epizoda, na raspolaganju joj je i usluga „Supernova TV po tvom“ koja omogućava gledanje televizije na mobilnim uređajima, vraćanje 72h unazad, kao i video klub.


Sada su zaista svi na Supernovi!


Pogledajte šta su akteri Državnog posla radili na snimanju TV spota:

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs