Polje ljubavi je najosetljivije

Pun Mesec 15. avgusta imaće neverovatano snažan uticaj: Vodolije, čuvajte se!

Svi znakovi tokom ovog perioda treba da obrate pažnju na veze i porade na problemima koji predstavljaju pretnju po opstanak ljubavi

Lifestyle
Autor:
Pun Mesec 15. avgusta imaće neverovatano snažan uticaj: Vodolije, čuvajte se!
Foto: Shutterstock

Pun Mesec u Vodoliji svoj potpuni sjaj imaće 15. avgusta 2019. godine, a najveća iznenađenja doneće na polju ljubavi, strasti i romantike, piše Stil.kurir.rs / Lovesensa.rs.

Ovaj pun Mesec neće biti vatren, niti će izazvati brojne romantične varnice, ali će vas uvesti u svet bajkovite ljubavi. Pun Mesec je trenutno u opoziciji sa Venerom, planetom ljubavi i novca. Zato će ljubav biti glavna preokupacija ovog punog Meseca, a njegova svetlost pomaže da otkrijemo tajne koje su dugo bili skrivene u tamnim delovima naše duše, naročito kada su u pitanju romantična osećanja.

Pun Mesec u Vodoliji pomaže da shvatimo dinamiku svoje veze i prihvatimo negativne elemente u odnosu sa partnerom. Sada ćete znati koga volite i šta zapravo želite u ljubavi. Bićete svesni ljubavnih problema i to će biti prvi korak ka rešenju i vraćanju ljubavne harmonije.

Ovan

Pun Mesec pomaže da ostvarite ravnotežu u ljubavi. Imate divan odnos sa prijateljima, ali neki od njih se osećaju zapostavljeno i smatraju da ste se apsolutno posvetili partneru. Pokušajte da napravite most između ova dva sveta ljubavi. Rasporedite vreme tako da uživate u ljubavi i partnera i prijatelja, ali tako da se nijedna strana ne oseća zapostavljeno.

Godišnji horoskop za 2020: Kratak, ali vrlo jasan!

foto: Profimedia

Bik

Kombinacija retrogradnog Urana i punog Meseca donosi velike promene. Takođe, na ljubav utiče i magična igra Venere, pa će se Bikovi osećati pomalo izgubljeno. Trenutno ste zbunjeni, ali ne brinite, uskoro ćete pronaći pravi put i znaćete koji korak treba da napravite za ostvarenje srećne ljubavi.

Blizanci

Srce Blizanca je puno ljuibavi, ne plašite se da pokažete tu divnu lavinu osećanja. Otvorite srce i pustite da dragi ljudi znaju koliko ih zaista volite. Pokažite najboljem prijatelju svoja osećanja, recite voljenoj osobi koliko je volite i dokažite roditeljima svoju ljubav.

Rak

Očekuju vas teška osećanja i konflikti sa partnerom. Kako biste izbegli rizične sukobe, trudite se da ne napadate partnera i uvek poštujte njegove granice. Ukoliko vam nešto ne odgovara, to saopštite na lep način. Važno je da imate uspostavljene granice koje nikako ne treba prelaziti.

Lav

Pun Mesec pripadnicima ovog znaka baca novo svetlo na polje ljubavi. I to ne tako lepo kako su uglavnom navikli. Lavovi koji su u vezi ili braku treba svu energiju da usmere na rešavanje problema koje već dugo imaju sa partnerom, a koji su uglavnom potekli od njih samih. Borite se sa ljubav. Isti savet odnosi se i na slobodne Lavove - u ovom periodu ništa vam neće dolaziti samo.

Mesečni horoskop za septembar 2019: Šta svaki znak očekuje u ljubavi i poslu, kakvo će vam biti zdravlje!

foto: Shutterstock

Devica

Najlepši, ali najteži posao za vas je ljubav. Ali, kada se lepo i jednostavno razvija, ljubav je vama kao čista magija. Pun Mesec 15. avgusta učiniće da procveta. Provodićete svaki slobodan trenutak zajedno i dodatno se zbližiti. Čak i da se pojavi neki problemi, zajedno ćete ih saseći u korenu. Budite uvek tako posvećeni jedno drugo, i vaša ljubav će dugo živeti na zdravoj i jakoj osnovi.

Vaga

S obzirom na jak uticaj Venere tokom punog Meseca, samo ćete misliti o ljubavi. Spremni ste da uradite sve kako bi sadašnja veza potrajala. Slobodne Vage sada su u prilici da biraju i da odluče kojim smerom je najbolje krenuti i sa kim.

Škorpija

Pun Mesec ima moć da osvetli vaše polje ljubavi, koje ste trenutno stavili na poslednje mesto. Biće jakih tenzija u ljubavnim odnosima, toliko jakih da nećete moći da ignorišete probleme kao do sada. Ipak, konačno ćete osetiti snagu da poradite na preprekama koje predstavljaju zid u odnosu između vas i vašeg partnera. To će važu ljubav učiniti jačom, vezu zdravijom, a vas mnogo srećnijim.

Strelac

Vaš bistar um i oštri stavovi u centru su pažnje. Ali, oni vas trenutno samo skreću sa pravof puta. Vama pun Mesec u Vodoliji donosi velike promene i iznenađenja na polju ljubavi. Poverenje i iskrenost će biti na velikom testu. U zavisnosti od toga da li ćete ga "položiti" ili ne zavisi vaša dalja budućnost u ljubavi.

Lav je prznica do smrti, Devica matoro gunđalo: Horoskop otkriva kakvi ćete biti u starosti!

foto: Shutterstock

Jarac

Slobodni pripadnici znaka Jarca umorni su od izlazaka i sastanaka, koji nikako ne rezultiraju pravom i stabilnom vezom. Ovaj pun Mesec doneće dugoočekivane promene i velika ljubav konačno je na vidiku. Oni koji su u dužoj vezi ili braku uživaće u harmoniji i sigurnoj ruci partnera koja ih vodi kroz život.

Vodolija

Vaš znak biće najviše pogođen uticajem punog Meseca. Sa Uranom koji se trenutno kreće retrogradnim hodom, vama dolaze velike promene i to ne samo sada, već i narednih meseci. To ćete najviše osetiti na ljubavnom planu. Konačno se fokusirate na svoje potrebe u vezi, što je samo po sebi velika promena za vas.

Ribe

Za Ribe ovaj pun Mesec predstavlja fazu u kojoj će konačno pronaći balans između nezavisnosti i zajednice. Pokušavate da nađete pravu "meru" za vreme koje treba da posvetite voljenoj osobi, a koje treba da posvetite samo sebi. Iskoristite ovaj period da otkrijete šta je vama potrebno u toj vezi.

(Stil.kurir.rs / Lovesensa.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs