Uživo svake subote i nedelje od 19 sati

Nova emisija TV Happy - Ela Ela Show: O društvenim i životnim temama sa poznatima, uz dobru zabavu

Jovana Jeremić se ovom emisijom vraća na TV ekrane, samo sedam meseci pošto je rodila kćerku Leu

Lifestyle 29.03.2019. - 14:14h Autor: Promo
Foto: Promo

Televizija Happy počinje da emituje novu emisiju „Ela Ela show“ atraktivne voditeljke Jovane Jeremić koja će gledaocima subotnje i nedeljno veče učiniti mnogo ugodnijim i zabavnijim, ali i poučnim. Emisija koja nudi svež i nov pristup ozbiljnim i onim lakšim temama, emitovaće se uživo svake subote i nedelje od 19 sati.


U ovoj emisiji kolažnog tipa gledaoci će moći da saznaju šta javne ličnosti iz sveta politike, estrade, kulture i sporta misle o fenomenima koji odlikuju današnjicu, ali i da dobiju korisne savete, podele svoje utiske i ukažu na pitanja koja ih muče. I sve to uz dobru muziku i pesmu!


Emisiju „Ela Ela show“ čini više segmenata koji dodiruju različite životne sfere. Pored aktuelnih događaja u zemlji i svetu i prelistavanja dnevne i nedeljne štampe, posebna pažnja biće posvećena različitim životnim temama. Takođe, gledaoci će imati priliku da od poznatih ličnosti dobiju njihove omiljene, jeftine i brze recepte.


U fokusu emisije je i običan čovek, pa će kroz rubriku „Draga Saveta“ Jovana zajedno sa gledaocima, pokušati da nađe odgovore na pitanja koja ih muče.


Jovana Jeremić se ovom emisijom vraća na TV ekrane, samo sedam meseci pošto je rodila kćerku Leu. Diplomirana pravnica, koja je brzo postala prepoznatljivo lice TV Happy, spremna je za novi izazov u svojoj karijeri i najavljuje zanimljive goste i teme koje su običnim ljudima bitne. A o kakvim je gostima i temama reč saznaćete već ove subote od 19 sati!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...