Ljubav menja sve

Sudbina ove žene će vas duboko dirnuti! (FOTO)

Ugrađene su joj dve metalne pločice i osam šrafova kako bi pokušali bukvalno da sastave kičmu i vrate pršljenove na mesto

Lifestyle
Autor:
Sudbina ove žene će vas duboko dirnuti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Upoznajte jednu neverovatnu ženu sa kojom se sudbina poigrala na užasan način.

Džulija Lamarka (27) iz Torina u Italiji bila je vedra mlada devojka, puna entuzijazma, želje za životom i veliki ljubitelj različitih avantura.

Međutim, u oktobru 2011. godine u saobraćajnoj nesreći izgubila je mogućnost da hoda.

Išla je kao i obično istim putem na svom motociklu, kao i u prethodnih 5 godina, kada ju je udario automobil. Motor joj je iskliznuo iz ruku, odeletela je i prilikom pada povredila četiri vratna pršljena, slomila kičmu i ostala osuđena na život u kolicima kao paraplegičar.

Džulija se ne seća mnogo detalja nesreće, ali ono što je zapamtila jeste strašan bol u stopalu koji je brzo počeo da se širi celim telom. Sledeće sećanje su jarko plava svetla koja joj biju diektno u oči i glas lekara koji govori da će joj staviti dve metalne pločice i osam šrafova kako bi pokušali bukvalno da sastave kičmu i vrate pršljenove na mesto.

Diskovi i pršljenovi najviše stradaju zbog psihe: Nemački lekar dao precizno objašnjenje i način izlečenja!

foto: Profimedia

Operacija je bila uspešna, ali Džulija je morala da ostane u bolnici godinu dana, kako bi dva puta dnevno imala intenzivne fizikalne terapije, kako bi pokušali da izbegnu invalidska kolica.

Nažalost, osećaj u nogama nikada se nije vratio.

I pored strašne sudbine koja ju je zadesila, svi su se divili Džuliji na njenoj pozitivnosti. I dalje je bila vedra, pričala viceve. Bila je zahvalna jer je ostala živa.

Verovatno je ta njena pozitivnost i vedar duh ono što je očaralo i njenog fizioterapeuta Andreu Dekarlinija (28).

Nakon što su sate i sate proveli zajedno u njenim terapijama, Džulija i Andrea su se zaljubili, a svoju vezu krunisali su brakom 2016. godine.

Tragična sudbina najlepšeg glumca na svetu: Jedno veče je promenilo sve! (FOTO)

foto: Profimedia

"On je učinio da se ponovo osećam slobodnom i postanem svesna da i dalje mogu da postignem sve", kaže ova Italijanka i otkriva da sa svojim mužem putuje svuda.

On joj je najveća podrška, nosi i nju i njena kolica kud god da krenu, a do sada su već zajedno obišli neka od najlepših mesta na svetu.

Andrea krči Džulijin težak put kako to samo prava ljubav može.

(Stil.kurir.rs)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs