Pomoć zvezda

Zavedite ga duhovitošću: Strelčeve zasmejte pozitivnim temama, a Škorpiju crnim humorom

Ovan je uvek spreman za šalu, Blizanci vole da slušaju i komentarišu sve duhovite priče, a sa Vagama budite umereni, jer ne vole neumesne šale bez stila
Lifestyle
23:54h Autor:
Zavedite ga duhovitošću: Strelčeve zasmejte pozitivnim temama, a Škorpiju crnim humorom
Foto: Thinkstock

Svaki horoskopski znak je duhovit na svoj način. Naravno, postoje oni koji su na šalu i humor uvek spremni, ili tome malo više skloni. Skoro svaki horoskopski znak je osetljiv na pojedine oblasti ili teme koje oni smatraju da nisu za šalu.

Ovan

On je jedan od najduhovitijih znakova u horoskopu. Uvek je spreman na šalu, i uvek ima inspiraciju kao vatreni znak da bude zadužen za dobro raspoloženje u društvu. Ponekad, zbog vladajuće planete Mars može i da pretera u tome. Naizgled voli šalu i na svoj račun, ali ne dirajte u njegovu muževnost, tu je ranjiv. Pokušaće to da sakrije, ali često se to vidi na njegovom licu.

Bik

Bik kao jedan dobroćudni znak, koji voli sve što je lepo, ukusno za pojesti, i dobro za stvoriti, voli naravno i zabavu i humor. On se smeje od srca, i iza njegove šale nema loših namera. Sve je samo zarad smeha, opuštanja i uživanja.

Blizanci

Jedan vedar duh i komunikativan znak. Ovo je znak koji je najviše spreman na šalu na svoj račun. Voli da sluša i komentariše sve duhovite priče. On, po svojoj prirodi večitog dečaka, jednostavno traži nešto duhovito u svemu, pa nekad čak i u problemima.

Rak

Jedan od emotivnih i vodenih znakova voli šalu, ali na jedan specifičan način - s merom, jer Mesec od koga je napravljen je promenljiv, pa sve zavisi od raspoloženja. Ne dirajte njegovu majku, porodicu i državu. To je njegovo i samo on na to ima pravo.

Lav

On je kralj. Sve može, ali ne i njegov ego. Njegov urođeni dar ka uspehu i postizanju visokih ciljeva nisu za šalu. Sve ostalo može. Kralja ili predsednika mogu samo oni da kritikuju i da prave šale na njihov račun. Oni jednostavno smatraju da ih samo oni razumeju na pravi način, jer oni znaju šta je to uspeh.

Devica

Odmah ćete pomisliti da oni ne znaju za šalu. Mnogi zbog toga i misle da su Device dosadne. Nije tako. To je jedan intelektuelan znak, kome je potrebno vreme i određene, specijalne teme za šalu i smeh. Na poslu su veoma duhoviti, jer to je mesto gde su svoj na svome.

Vaga

Prefinjena Vaga je veoma duhovita, verovali ili ne. Voli čak i šalu na svoj račun, samo da ne bude neumesna i bez stila. Sve, osim ljubavi, je za šalu. Ljubav je za Vagu isuviše ozbiljna za šalu. Budite umereni, pre svega, da se druga strana slučajno ne uvredi ili povredi.

Škorpija

Crni humor, masni vicevi i psovke karakteristike su ovog znaka. Ali to njima stoji, ne deluje neukusno, jer oni poznaju tamnu stranu svega što postoji. Uvek su spremni na šalu, i na svoj i na tuđi račun. A o seksu? To je tema koju oni najbolje poznaju.

Strelac

Duhoviti Strelac! Strelčevi su veselog, optimističnog duha i humor je nešto bez čega ne mogu. Njihova duhovitost je uvek otvorena, okrenuta optimizmu i vedrim temama.

Jarac

Ćuti Jarac, ćuti, ali kad progovori, eto dobrog humora. Često uz cinizam, ali iza ovog povučenog, ćutljivog i osetljivog znaka kriju se biseri duhovitosti. Samo im je potrebno malo vremena da se opuste.

Vodolija

Jedan od najduhovitijih znakova Zodijaka. Karakteriše ga brzi humor, ideja se rađa u sekundi. Tu je planeta Uran (vladar), pa sve plane brzo i neočekivano. Na sve je spreman da se šali osim na glad u svetu i svih univerzalnih patnji koje postoje. Tu je preozbiljan i osetljiv.

Riba

Ribe su sklone isključivo bezazlenom humoru. Malo povučeni po prirodi, uz koju čašicu vina, postaju neprevaziđeni imitatori.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs