U sigurnim rukama

Nina Janković fotografijom raznežila javnost: Ovako uživa u roditeljstvu! (FOTO)

Već nekoliko puta imala je priliku da privuče pažnju javnosti, a posebno svojih fanova neverovatno intimnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama

Vip roditelji
Autor:
Nina Janković fotografijom raznežila javnost: Ovako uživa u roditeljstvu! (FOTO)
Foto: Kurir / Stefan Jokić

Uskoro će pet meseci kako je mlada glumica Nina Janković postala majka. Ona je na svet donela sina Vukašina, a od tada se povukla iz javnosti, piše Glossy.

Ne krije da uživa u roditeljstvu, kao i da se maksimalno posvetila porodici i odrastanju svog sina. Međutim, mi ćemo svakako imati priliku da je gledamo i u trećoj sezoni popularne serije "Ubice mog oca".

Branka Veselinović napunila 100 godina: Život je posvetila pomaganju deci, ali i dalje pamti trenutak kada joj je saopštena tužna istina!

Već nekoliko puta imala je priliku da privuče pažnju javnosti, a posebno svojih fanova neverovatno intimnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Iako se trudi da u medijima ne govori previše o svojoj porodici, Nina neretko pokazuje kako izgleda biti majka i šta to njoj znači.

Ovog puta to je jedna fotografija nje i Vukašina kako uživaju na plaži u letnjem danu. Fanovi su požurili da Nini upute samo reči hvale, dok mnogi ne kriju koliko su se raznežili ovakvim prizorom.

Četvrta godišnjica braka: Jovana poslala predivnu poruku Željku Joksimoviću! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs